N.Z. | 16. 5. 2022, 12:15

Jasnovidka s TikToka razkrila, kaj nam sporočajo sanje: »V sanjah padate? Prevzemite nadzor!«

profimedia

Od izpadanja zob do tega, da vas vara partner. Vaša podzavest skuša skozi sanje komunicirati z vami, na svojem TikTok profilu razkriva jasnovidka ElectraSoul.

»Ste se kdaj zbudili in se zavedli, da ste spet sanjali iste sanje?« v enem od teh videov sprašuje ElectraSoul in dodaja, da vse, kar sanjamo, seveda nima globljega pomena, da pa gre sanje, ki se nam ponavljajo, vzeti nekoliko bolj resno.

Preganjalec

ElectraSoul razlaga, da imajo takšne sanje lahko več pomenov, skupno pa jim je to, da v našem življenju obstaja nekaj, s čimer se nočemo soočiti, a bi se morali.

Na tem mestu svetuje, naj se vsak pri sebi izpraša, kaj bi to lahko bilo.

Če sanjate, da vas nekdo preganja, to lahko pomeni tudi, da boste uspeli premagati svojega sovražnika in ’v tej bitki zmagati’.

Padanje

Gre za precej običajne in med sanjalci pogoste sanje.

Takšne sanje sporočajo, da bi morali postati odločnejši pri sprejemanju odločitev, pa tudi, da bi se morali potem, ko se odločimo, tega tudi držati.

»Sanje o padanju ali padcih lahko sporočajo tudi, da nimamo občutka nadzora nad svojim živjenjem.«

ElectraSoul svetuje, da poskušamo ponovno prevzeti vajeti svojega življenja v svoje roke in postavimo zdravo mejo ljudem, ki nas skušajo v življenju ovirati.

Ugrabitev

Ste sanjali, da ste postali žrtev ugrabitve? To lahko pomeni, da se niste uspeli povsem realizirati, pa tudi, da skrivate svojo pravo naravo, kreativno ali kaj tretjega.

»Preprečeno vam je bilo, da bi bili oseba, kakršna bi morali biti. Odločneje zastavite svoj korak in se prenehajta bati,« sporoča jasnovidka, nato pa omeni še en možen razlog, zakaj sanjamo takšne sanje: »Morda pa se počutite ovirani pri doseganju svojega visoko zastavljenega cilja v življenju. Da bi napredovali, se morate znebiti tesnobe.«

Izpadanje zob

Sanje o izpadanju zob lahko pomenijo, da smo soočeni z odločitvijo ali situacijo, ki ji nismo kos.

»To lahko povzroči občutek, da nimate nadzora ali da ste slabotni,« je pojasnila.

Takšne sanje nakazujejo občutek velikega stresa in nesigurnosti ter izgubo samozavesti.

ElectraSoul predlaga, da si vzamemo nekaj časa za blažitev posledic tega stresa in naj nikar ne dovolimo zunanjim silam, da na nas premočno vplivajo. 

Varanje

Na srečo to, da smo v sanjah prevarani, ne pomeni, da se bo to zgodilo tudi v resničnem življenju, zagotovo pa so sanje o varanju še en tip sanj, ki nakazuje naše notranje negotovosti.

»Ne cenite se, sebi ne pripisujete dovolj pomembnosti in ne zavedate se, kaj dobrega drugi ljudje lahko vidijo v vas,« je povedala in svetovala manj strog odnos do sebe.

»Če želite, da bi se takšne sanje prenehale, si dopovejte, da ste vredni spoštovanja, povrnite si nadzor in se prenehajte bati.«

@electrasoul444 meanings behind common dreams 🌙✨ #electrasoul #spiritualdreams #dreammeanings ♬ Lofi nostalgic old music box(833007) - NARU

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.