N.Z. | 8. 11. 2022, 10:48

KAKO SE DOSEŽE OBILJE? Jeff Foster trdi, da to ni denar, ki ga imate na bančnem računu

profimedia

Britanski filozof in pesnik Jeff Foster razloži, kaj v resnici pomeni obilje.

Obilje ni denar, ki ga imate na bančnem računu, popis dosežkov, titule pred vašim imenom ali trofeje na vaši polici. Obilje tudi ni mnoštvo ljudi, ki jih poznate, niti vaše 'popolno' zdravo telo niti število vaših sledilcev.

Obilje se manifestira v popolnoma drugačni obliki, kot bi pričakovali.

Obilje je vaša vez z dihom, je občutljivost na vsak pulz občutkov v vašem telesu. Obilje je radost, v kateri uživate v vsakem novem trenutku, radost, s katero pričakujete vsak novi dan.

Obilje je spoznavanje sebe kot edinstvene moči, ki ustvarja in premika svetove. Obilje je vaše odprto srce in kako globoko se vas dotakne vsak dan ljubezen. To je vaša pripravljenost, da sprejmete to, kar morate sprejeti.

Je svežina vsakega jutra, neobremenjenost s spomini ali lažnim upanjem. Obilje je občutenje popoldnevnega piša vetra na obrazu, je sonce, ki vam ogreje obraz. To je srečanje z drugimi na točki, kjer je varno biti iskren in ranljiv. Je povezovanje onkraj besed, na nivoju duš.

Obilje je biti prisoten v sedanjem trenutku in vedenje, da ste vedno doma – ne glede na to, kaj ste dobili ali izgubili.

To je dotik življenja v trenutku stvarjenja, brez oziranja nazaj in sprejemanje vsega, kar prihaja, s široko odprtimi rokami. Obilje je enostavnost. Obilje je spoznanje, da v resnici ne potrebujemo veliko, da bi bili srečni in celoviti.

Obilja ne bomo dosegli, če se bomo še bolj potrudili in si nabrali še več denarja. Obilje bomo dosegli, če se bomo zazrli globlje v lastno bitje in dojeli, da vse, kar potrebujemo, že imamo - imamo v sebi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.