N.Z. | 30. 8. 2022, 11:44

Močna tehnika, ki mu je spremenila življenje: tako Richard Gere preobrazi toksična čustva

profimedia

Kako v svoje življenje pritegnete srečo in vzdržujete dobre odnose? Morda vam bo v pomoč močna in neverjetno preprosta tehnika, ki jo v svojem življenju s pridom prakticira Richard Gere.

Pogosto smo talci negativnih misli in čustev. Nekatere izmed njih se trudimo utišati, jih skriti (pred svetom in sabo), jih tlačimo in potiskamo nekam globoko vase. Vse našteto pa ni najboljše za nas in naš resnični notranji mir. V nezavednem razraščajoče se zamere do sebe, ljudi in sveta pa na dolgi rok prav tako nadvse kvarno vplivajo na naše odnose.

Namesto zlagane pozitivnosti in potiskanja vase izberite raje ozaveščanje VSEH čustvenih stanj in to v vsakem trenutku, ob tem pa vendarle gravitirajte k dobremu.

Primer, kako to početi v vsakodnevnem življenju, je pred časom javnosti razkril legendarni filmski igralec.

»Obstaja močna tehnika, zelo preprosta, ki sem jo začel prakticirati pred mnogo, mnogo leti. Kogarkoli srečam na svoji življenji poti, pa naj bo to človek ali katero drugo živo bitje, je moja prva misel, s katero ga srečam, naslednja: ’Želim ti srečo’. Verjemite mi, da to popolnoma spremeni interakcijo med nama. Včasih je to tudi težko, še posebno, ko srečate sovražnika ali se znajdete v nepričakovano težkem položaju.«

A tudi takrat lahko čustva, ki se naravno porajajo, preobrazite.

Opazili boste, da se v vas dvigajo negativna čustva, a tik preden bi vas ta preplavila in prevzela nadzor nad vami, lahko energijo, ki jo nosijo, preoblikujete.

Povsem jasno boste videli stvari takšne, kot so: neznanje in jezo – z vaše strani in z njihove strani. Gre za silen vznik moči, katere kakovost pa lahko preobrazite, če odpustite in to spremenite v ljubezen … ’ŽELIM TI SREČO’, predlaga Richard Gere.

Poskusite in se sami prepričajte, kako se bo spremenilo vaše življenje.

profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.