5. 9. 2022, 12:15

Modra avra je najmočnejša: imajo jo le posebni ljudje (in tako jih prepoznate)

profimedia
Modra avra je najmočnejša: imajo jo le posebni ljudje (in tako jih prepoznate) (foto: profimedia)

V nadaljevanju razkrivamo, kako prepoznate ljudi z modro avro.

Avra je kot prstni odtis. Nobena oseba na svetu nima povsem iste avre. Je specifična, nas definira in spremlja skozi življenje.

Avra je energija, ki nas obkroža. Je močno povezana z osebnostjo človeka. Vsaka avra ima posebno barvo in prav ta barva lahko veliko pove o karakterju osebe.

Kakšne so torej osebe, katerih avra se značilno obarva modro?

Ljudje z modro avro so empatični, ljubeznivi, čustveni. So tudi umirjeni in oddajajo energijo miru, zato so pogosto priljubljeni v krogu prijateljev.

So popolno nasprotje ljudem z rdečo avro, ki spadajo na nasprotni konec spektra in za katere velja, da so bojeviti, strastni, intenzivni in obsedeni.

Modra in rdeča avra sta kot jin in jang. Če se združita, se odlično ujemata in ustvarita vijoličasto barvo avre. Takšna avra pa velja za predikcijo velikega uspeha.

Med horoskopskimi znaki imajo modro avro najpogosteje raki in tehtnice. Modra je povezana z grleno čakro, ki velja za čakro komunikacije in samoizražanja.

Ljudje z modro avro se lahko pohvalijo z močno intuicijo, občutkom za estetiko in lažje prepoznavanje spiritualnih znamenj. Simbolizirajo implozijo, končno usodo duše.

profimedia

Da bi ljudje z modro avro imeli negovano in čisto avro ter tako najbolje izkoristili potencial takšne avre, je nujno, da redno meditirajo in vizualizirajo. Osebe z modro avro odgovore na svoja vprašanja praviloma najdejo v meditaciji, negotovosti pa so najbolje kos, če prisluhnejo intuiciji, še pišejo na hrvaški Sensi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.