N.Z. | 20. 6. 2022, 09:42

Ne bodo se zgarali: to so najbolj leni horoskopski znaki

profimedia

Četudi nekateri od njih radi delajo na področju, ki so si ga izbrali, in imajo v karieri začrtane cilje, pa jim njihov karakter ne dovoli, da bi se v delo vrgli s celim bitjem.

Vsak od nas se rad tudi odpočije in uživa v dnevu. Kaj pa tisti, ki dajejo prednost počitku in užitku pred dokončanimi obveznostmi kar vsak dan? Če je tako, ste verjetno 'lenoba', a za to niste nujno sami krivi. V to vas morda sili kar vaš horoskopski znak.

In preden berete dalje: tovrstne tendence, ki naj bi jih astrologija po tradiciji povezovala z določenimi horoskopskimi znaki, smo povzeli po Your Tango (zato se tisti, ki se boste znašli na spodnjem seznamu, ne jezite preveč na nas).

Lev

Levi so izjemno talentirani in si želijo biti v središču pozornosti. So polni visokoletečih načrtov s svojo kariero in življenjem, a te le redko izpolnijo. Ne prenesejo namreč mukotrpnega garanja, zato jih imajo nekateri za enega najbolj lenih horoskopskih znakov.

Vodnar

Vodnarji so bojevite osebe, kar od njih zahteva veliko energije. In četudi si želijo uresničiti svoje cilje, jim dolgotrajno in vztrajno delo ravno ne diši. Namesto, da bi delali, se bodo raje zapletli v kakšen kratkočasen pogovor. Enostavno ne prenesejo dolgočasnih in napornih situacij, kar pa je na žalost pogost pojav, ko gre za delo.

Strelec

Strelci so svobodoljubi. In ker se pri delu pogosto pričakuje, da mora biti človek natančen, pravočasen in marljiv, se v tem kontekstu počutijo ujete. Ne gre za to, da si ne bi želeli delati, saj se bodo vedno sami javili, da bi nekaj naredili. Gre za to, da si želijo imeti proste roke pri tem, kako delo postoriti in kdaj se ga lotiti. Na klasičnih delovnih mestih pa kaj takšnega pogosto ni mogoče pričakovati.

Še P. S.: Ste se našli na zgornjem seznamu? Še vedno morda velja, da niste tipičen predstavnik svojega horoskopskega znaka, ko gre za zgoraj opisano lastnost. Tudi znotraj posameznega horoskopa namreč vedno obstajajo številne variacije.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.