30. 6. 2022, 09:00

Ta 3 horoskopska znamenja znajo točiti krokodilje solze (da bi zmagali v prepiru s partnerjem)

profimedia
Ta 3 horoskopska znamenja znajo točiti krokodilje solze (da bi zmagali v prepiru s partnerjem) (foto: profimedia)

V nekaterih partnerstvih je moč najti toksične vzorce vzbujanja krivde ob domnevnih krivicah.

Občasna nestrinjanja, pa tudi prepiri so v partnerstvih nekaj povsem običajnega. Večina parov zna stvari speljati tako, da konflikti ne načnejo vzajemnega spoštovanja. Se pa najdejo tudi takšni, ki se bodo v pregretih trenutkih poslužili manipulativnih taktik.

Vodnar

Vodnarji nimajo potrpljenja, da bi na dolgo in široko pojasnjevali, zato z ljubimci raje uberejo bližnjice. Ko pride do prepira, ostanejo hladnokrvni in logični, pri čemer upajo, da bodo tako lahko na hitro končali s temi nevšečnostmi. Če se jim taktika izjalovi, pa ni tako redko, da se ne zatečejo k lažnim solzam, da bi se partner počutil krivega, ker jih ’preobremenjuje’ s svojimi (četudi mora upravičenimi) očitki.

Lev

Nekatera zodiakalna znamenja enostavno ne prenesejo, da bi ne imeli vedno prav. Nesprejemljivo se jim zdi, da bi v prepiru morda ’izgubili’, pa četudi gre pri tem za nekoga, ki ga imajo radi. Naj gre za fanta ali moža, se bodo levinje včasih zatekle tudi k točenju krokodiljih solz, s katerimi se nadejajo ’omehčati’ partnerjevo srce, da bi ta nato pozabil, kdo ima pri celi stvari prav ali narobe.

Škorpijon

Škorpijon zna biti, če se mu to zdi potrebno, pravi mojster manipulacije. Dovolj je subtilen, da natančno ve, kaj mora storiti, da bo partnerja dobil na svojo stran. In če je v razmerju z nekom, ki je zelo čustven, mu ne bo težko potočiti tudi reke solz, prepir pa bo tako v hipu pozabljen.

Še pojasnilo: zgoraj našteti atributi so povsem generične narave, ki jih po tradiciji pripisujemo določenim zodiakalnim znamenjem. Četudi ste rojeni v enega od naštetih sončnih znamenj, vse zgoraj navedeno ne velja nujno tudi za vas.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.