29. 6. 2022, 08:44

Ta 4 horoskopska znamenja so hitro frustrirana (in vam lahko pokvarijo počitnice)

profimedia

Nič ni lepšega, kot načrtovati skupne počitnice z ljudmi, ki jih imamo radi. Najsi bodo to prijatelji ali družinski člani, skupna avantura nam bo ostala za vedno v lepem spominu.

Ni pa nujno tako. Nekaj horoskopskih znamenj je do te mere (pre)občutljivih, da gre skoraj pričakovati, da jih bo nekaj zmotilo, zaradi česar bodo dobili dolgi nos in s tem vsem prisotnim pokvarili razpoloženje.

Bik

Skupne počitnice zahtevajo veliko načrtovanja in priprav, saj se lahko stvari hitro sfižijo tudi v zadnji minuti. Naj gre za rezervacijo, ki je odpadla, ali pa kaj drugega ni šlo povsem po načrtih, Biki bodo med tistimi, ki se bodo najbolj razhudili in te nevšečnosti pogrevali še ves skupni dopust.

Ribi

Ribe so vodno znamenje, kar pomeni, da so tudi izjemno čustvene. Ko jih vidite, da se nekje v kotu šobijo kot majhni otroci, ste lahko gotovi, da so si ravno namislile, da nihče ne upošteva njihovih želja. Še več. Ker imajo same telepatske sposobnosti, se včasih spozabijo in pričakujejo, da jih premorejo tudi vsi drugi. Če bi večkrat na glas spregovorile, kaj si želijo, bi bilo veliko manj slabe volje na počitnicah.

Dvojček

Dvojčki so včasih videti kot dežurni komplikatorji. Zmoti jih, če ste nekaj minut zamudili prihod na cilj ali pa gre kaj drugega narobe. To bodo potem glasno pogrevali in analizirali še dneve in dneve. Lahko greste stavit, da se bodo pritoževali do konca skupnega dopusta, kar bo seveda pokvarilo vašo skupno dogodivščino.

Oven

Odhod na dopust z vašo celotno družino je lahko gigantski podvig. Potrebno je rezervirati spanje, mize z dovolj sedeži za obedovanje in praktično vsako malenkost takšnega potovanja. Ovni, ki na polovico poln kozarec radi vidijo kot skoraj prazen, nimajo ravno veliko potrpljenja, ko gredo stvari že samo malo narobe. Frustrira jih, da stvari ne tečejo gladko in je torej potrebno neprestano malo improvizirati.

Še pojasnilo: zgoraj našteti atributi so povsem generične narave in so pripisani zodiakalnim kvalitetam. Četudi ste rojeni v enem od naštetih sončnih znamenj, vse zgoraj navedeno ne velja nujno tudi za vas.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.