13. 7. 2022, 09:00

Ta horoskopska znamenja veljajo za najbolj čutne ljubimce. Preverite, ali ste med njimi?

profimedia
Ta horoskopska znamenja veljajo za najbolj čutne ljubimce. Preverite, ali ste med njimi? (foto: profimedia)

Ko gre za romantiko, ljubezen in radoživo senzualnost med rjuhami, so v tej smeri nekatera horoskopska znamenja bolj 'obdarjena' kot druga. Ali pa jim je, morda, za te stvari zgolj malce bolj mar? Kakorkoli že ...

Po astrološki tradiciji za najbolj čutne ljubimce veljajo predstavniki vodnih znamenj, ko gre za strast, pa seveda ne gre pozabiti še na naslednjo dvojico ognjenih znamenj.

Rak

Raki veljajo za čustvene osebe, zato se drugi zlahka zaljubijo vanje. Pomembna jim je ljubezen, družina, verjamejo v privrženost za vse življenje. Za ta horoskopski znak je kateri koli znak ljubezni (poljub, objem ...) tako poln čustev, da se jim je skorajda nemogoče upreti.

Lev

Ena od glavnih značilnosti leva je ta, da zadovolji in da je zadovoljen. Ko hočejo biti romantični, bodo naredili vse, da bo njihova ljubezenska zgodba najboljša in enkratna. Levi so zelo ponosni na svoje veščine, ko gre za ljubljenje. Vedno se bodo potrudili na vso moč, saj hočejo ostati ponosni nase.

Škorpijon

Škorpijoni slovijo po svoji strastni naravi in predanosti, kar velja za dve najboljši lastnosti, ko gre za ljubezen. Ko škorpijon ljubi, kar naredi šele po tem, ko se prepriča, da gre za pravo ljubezen, se povsem preda strasti.

Strelec

Strelcem je pri srcu iskrenost, a hkrati so zaljubljeni v pustolovščine. Ko se ti značilnosti združita, nastane formula za odličnega ljubimca. Poljub strelca je razburljiv tako, kot je razburljiva nova pustolovščina. Poln je iskrene strasti, zato velja za dobrega ljubimca.

Ribi

Romantične ribe bodo v ljudeh videle samo dobroto. Znane so po tem, da skrbijo za druge, zato so tudi idealni življenjski partnerji. Ribe tega morda nikoli ne bodo priznale, a so prizor ljubljenja stokrat odigrale v glavi že pred samim dejanjem. Ko pride do tega trenutka, se bo riba potrudila, da bo kar se da popolna.

Se niste našli na seznamu? Nič hudega.

Ko gre za odnose, romantiko in posteljne radosti, gre v natalni karti vedno preveriti še pozicije Marsa in Venere ter njunih aspektov. Naj vas ne preseneti, če boste prav v njunih aspektih našli indice, da premorete vse kvalitete pravega Casanove.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.