N. V. | 27. 9. 2022, 21:05

Spoznajte žensko, ki je plačana za testiranje igračk: kateri vibrator je najboljši?

SWNS

Pravi, da je to najboljša služba na svetu.

Jodie Nokes iz Anglije je bila razočarana nad svojimi spolnimi izkušnjami, zato se je odločila vzeti stvari v svoje roke. Počutila se je kot "čudakinja", saj nikoli ni doživela orgazma. Potem pa je začela opravljati službo preizkuševalke seks igrač. Zdaj doseže vrhunec, kadar hoče: "Bila sem sita razočaranj nad seksom in sem želela preizkusiti nove stvari, da bi izboljšala svoje spolno življenje. Bila sem razočarana tako nad moškimi kot ženskami. Želela sem raziskati svoje telo in odkriti, kaj mi je všeč."

Nokesova je pristala v "sanjski službi", potem ko je pustila oceno o "bullet" vibratorju, ki ga je kupila v spletni trgovini. Bila je živčna, ko je pisala svojo prvo recenzijo, pravi, saj je želela biti popolnoma iskrena.

Profimedia

Da so jo "zaposlili", je morala oddati vsaj deset ocen različnih igrač. Zdaj je plačana, da uporablja seks igrače v zameno za svoje poštene povratne informacije. To počne že deveto leto.

Kako je pojasnila seksualne pakete? 

Izdelke dobiva brezplačno, na svoj dom. Za portal WalesOnline je povedala: "Ko sem prvič po pošti prejela seks igračo, da jo preizkusim, sem imela občutek, da je božič. Raztrgala sem paket in cvilila od navdušenja. Ura še ni bila devet zjutraj in sploh še nisem popila svoje prve skodelice kave."

Novo službo pa je morala pojasniti tudi mami. Saj veste, kakšne so mame, vedno sprašujejo, kaj ste naročili. Pravi: "Rekla sem ji: 'Mama, na dom mi prihajajo seks igračke.' Nič ni imela proti, podpira me."

Koliko igrač je že preiskusila?

Je ponosna lastnica sto vibratorjev. Najdražji vibrator, ki ga je kdaj prejela, je stal nekaj več kot 200 evrov. 

Ob tem opozarja: z masturbiranjem ne pretiravajte!

Pravi, da "se imate lahko preveč dobro", zato se morajo ženske vzdržati pretirane uporabe spolnih igrač. "En teden sem jih uporabljala toliko, da je postalo dolgočasno – vsi bi si morali občasno vzeti odmor," je dejala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.