25. 7. 2022, 11:55

5 misli, ki šinejo skozi glavo moškim, ko pred seboj zagledajo golo žensko

profimedia

Da ima golo žensko telo hipnotično moč nad moškimi, je dejstvo. Ko se ženska pred njimi sleče, pozabijo na vse in se želijo samo prepustiti svojim užitkom in užitkom partnerke.

Kaj pa so prve misli, ki jim v takem trenutku šinejo v glavo?

Veliko žensk je prepričanih, da njihovi partnerji razmišljajo samo o njihovih (telesnih) nepopolnostih, pripadniki moškega spola pa jih v resnici vidijo povsem drugače, ko si mislijo.

V nadaljevanju razkrivamo pet najpogostejših misli, ki moškim šinejo skozi glavo, ko pred seboj zagledajo golo žensko.

1. Ostani kul.

Ko se ženska pred moškim pojavi gola, bo njegovo telo podivjalo (ne glede na to, kako velikokrat jo je že videl takšno). Srce mu začne hitreje biti, kri se spusti v prepone, zvrti se mu v glavi, zaradi česar ne more povsem ’trezno’ razmišljati. In ker ne želi pustiti vtisa, kot da je povsem ’izgubil glavo’, se trudi vzdrževati videz zbranosti, pa čeprav bi najraje začel vriskati od sreče in razburjenja.

2. Poskušaj zdržati.

Ker moški praviloma hitreje dosežejo vrhunec od žensk, to pomeni, da se morajo bolj potruditi, da z orgazmom odlašajo, dokler jih ne dohiti še partnerica. In čeprav bi se želeli ljubiti bolj divje, načrtno upočasnjujejo ritem, da bi tako (to vsaj upajo) vrhunec morda lahko dosegla hkrati.

3. Ko bi le vedel, kaj si želi, da bi ji naredil.

»Nikar se nas ne bojte malce usmeriti. Naša naloga bo lažja, če dobimo povratno informacijo. Prišepnite nam, kaj si želite, premikajte naše roke tja, kjer si želite, da bi bile, prevzemite nadzor in pokažite, kaj vas vzburja,« sporočajo moški ženskam.

4. Res sem srečnež!

Moški so enostavno HVALEŽNI, ko žensko vidijo golo.

5. Zakaj bi se sploh lahko počutila negotovo?

Tudi moški so glede nekaterih stvari negotovi, a vseeno težko razumejo, kako veliko je ’stvari’, ki zavirajo ženske, da bi se v svojem telesu sprostile. Tako očarani so z ženskim telesom, da ne morejo verjeti, da s svojimi rokami skrivajo prsi, se pokrivajo z rjuho in se tudi sicer nikakor ne morejo popolnoma sprostiti. Pravi moški bo storil vse, da bi se počutila dobro. Medtem ko moških vse to ne moti zares, pa bi jim bilo bolj ljubo, če bi si ženske upale vso svojo lepoto pokazati ponosno.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.