J. Z. | 12. 9. 2022, 18:14

Horoskop: pogledali smo, kaj zvezde napovedujejo kralju Karlu III.

Profimedia
Horoskop: pogledali smo, kaj zvezde napovedujejo kralju Karlu III. (foto: Profimedia)

Britanski monarh je pred zahtevno nalogo, zato astrologi že ugotavljajo, kako bosta datum in ura njegovega rojstva vplivala na njegovo delo. Bo pri tem uspešen? 

Britanski kralj Karel III. je v središču svetovne pozornosti, vsi pa se sprašujejo, če je pripravljen na najpomembnejšo življenjsko vlogo, ki jo je dobil po smrti Elizabete II. Čeprav je bilo že ob njegovem rojstvu jasno, da mu je usojeno nekoč vladati Veliki Britaniji, pa njegov datum rojstva kaže, da bi pri tem lahko naletel na velike izzive

Rodil se je 14. novembra leta 1948 ob 21.14 uri, kar pomeni, da je po horoskopu škorpijon, z luno v znamenju bika in ascendentom v znamenju leva. Čeprav astrologija obsega precej več kot le astrološko znamenje, pa se astrologi strinjajo, da ima britanski kralj vse ključne lastnosti tega astrološkega znamenja, ki mu bodo pomagale pri vladanju. 

Profimedia

Sodeč po njegovi astrološki karti je britanski kralj neverjetno vztrajen, vzdržljiv in tudi odločen. Vendar pa je lahko tudi precej trmast, da se upre spremembam. Še posebej, ko se nekaj trdno odloči. Poleg tega je tudi precej strasten, zaradi česar lahko izpade kot pretirano dramatičen. Nalog se, sodeč po astrološki karti, loteva na način "vse ali nič", saj je svet zanj črno-bel. 

S katero od žena se je bolje ujel?

Astrologi so pogledali tudi, ali se je sodeč po datumu rojstva bolje ujel s princeso Diano ali s kraljevo soprogo Camillo. Diana je bila rojena 1. julija 1961 in po horoskopu rak, medtem ko je Camilla rojena 17. julija 1947 in s tem po horoskopu prav tako rak. Z Diano je imel zelo razburkano razmerje z veliko impulzivnosti, medtem ko je odnos s Camillo precej bolj umirjen. Tudi zato astrologe ne preneseča, da se je sprva odločil za Diano, a se nato ustalil s Camillo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.