N. V. | 10. 9. 2022, 06:00

Zakaj bo tokratna polna luna tako posebna?

Profimedia/fotomontaža
Zakaj bo tokratna polna luna tako posebna? (foto: Profimedia/fotomontaža)

Ob 11.59 bo tokratna polna luna. Astrologi pravijo, da jo je težko opisati ali določiti z besedami.

Polna luna prihaja 10. septembra. Njena energija je nekako skrita, meglena ali preprosto neopisljiva, so zapisali na spletni strani Foreverconscious.

Retrogradni Merkur

Tokratna polna luna se po naši astrologiji zgodi v znamenju rib, kmalu za njenim vrhuncem pa postane retrograden planet Merkur.

Kombinacija znamenja rib, ki je precej plavajoče in zasanjano, ter planeta, ki vlada našim mislim in umu, povzroči to "megleno" energijo, pravijo astrologi.

Ta dva kozmična dogodka, ki se odvijata drug za drugim, ustvarita močan val energije, ki se bo verjetno zdel razpršen, kaotičen in zmeden.

Kako bo to vplivalo na naše počutje?

Morda se bomo počutili nemirni ali negotovi. Stvari trenutno morda niso tako jasne, kot bi si želeli. Morda ne vemo, kako naprej v življenju.

Če se ob vrhuncu polne lune počutite raztresene, poglejte, kje ste preveč togi in zakrčeni in kako bi se lahko bolj sprostili. Morda opustite poskuse razumevanja in osmišljanja stvari in se namesto tega pomaknite resnično vase.

Odgovori ali usmeritev, ki jih iščete, tokrat morda ne bodo prišli s temeljitim premišljevanjem, ampak s tem, da boste stvari občutili s svojim telesom, piše portal N1.

Profimedia

Medtem ko morda čutimo, da se naš zunanji svet upočasnjuje, bo naš notranji svet verjetno bolj buren. Morda čutimo, da se težave iz preteklosti, stare rane ali stvari, ki smo se jih preveč bali pogledati, vračajo na površje. Morda si bomo morali končno vzeti čas za premor in prisluhniti, kaj nam poskuša povedati naš notranji svet. Ta vedno nosi modrost, ki jo potrebujemo ob pravem času, zato zaupajmo temu in dovolimo, da nam prinese tolažbo, ko doživljamo vplive te polne lune.

Skratka, energija okrog polne lune nas nagovarja, naj gremo počasi in si vzamemo čas za stik s seboj – brez naglice, priporočajo astrologi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.