16. 1. 2023, 08:12 | Vir: Sensa

S temi 4 znaki vam tašča sporoča, da ji (še) ne greste na živce

Profimedia

Imate tudi vi tisti stereotipen in neznosen odnos s taščo? Mogoče se vam to le zdi. 

Za vsako žensko je pomembno, da se vklopi v družino svojega moža, spoštovanje pa je osnova takšnega odnosa. Ključ do zbliževanja s taščo je v tem, da bolje razumete, od kod prihaja, in se postavite na njeno mesto. Upoštevajte, da boste nekega dne verjetno v njenem položaju. Tako kot vi se tudi ona uči sproti. Spodaj si preberite znake, ki kažejo, da vas tašča ima resnično rada in da je čas, da ji ljubezen vračate z enako mero.

1. Želi vas bolje spoznati, zapomni si pomembne datume

Sprašuje vas o vašem delu, hobijih, interesih, družini ... Iskreno jo zanima, kdo ste in kaže interes za vas. Če vam tašča za rojstni dan ali obletnico poroke pošlje sporočilo in vam podari prav tisto rožo, o kateri ste nekoč govorili, pomeni, da ji je mar za vaša čustva in vas želi razveseliti.  

Profimedia

2. Vedno lepo govori o vas

Čeprav ste z vašo taščo v popolnoma različnih svetovih, ona pogosto izpostavi vaše lastnosti. Ponosna je na vašo kariero in na to, da ste dobro vzgojili njene vnuke. Vprašala vas bo za recept in pohvalila okusno kosilo, ki ste ga skuhali. Če imate takšno taščo, bodite prepričani, da vas ima rada in je vesela, da ste izbranka njenega sina.

3. Spoštuje vaš zakon

Za vsako mamo je pomembno, da je njen otrok srečen. Vendar ji je jasno, da živite z njenim sinom in da je ljubezensko razmerje včasih lahko zapleteno.

Čeprav ji je morda težko sprejeti, da ste zdaj najpomembnejša ženska v njegovem življenju, se do vas obnaša spoštljivo in z zdravo distanco.

4. Navdušena je nad vajino skupno prihodnostjo

Če vaša tašča načrtuje druženja, se pogovarja o širitvi družine, o materinstvu in vseh izzivih, ki jih zakon prinaša, to ne pomeni nujno, da vam želi vsiliti svoj življenjski slog, ampak da vas vidi kot družino na dolgi rok. Takšen način komunikacije bi lahko pomenil, da ji je mar za vas.


Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.