20. 7. 2020, 08:42

"Skoraj vsak večer slišim tasta in taščo seksati … Kaj naj naredim?"

profimedia
"Skoraj vsak večer slišim tasta in taščo seksati … Kaj naj naredim?" (foto: profimedia)

Je vajina spalnica nad spalnico njegovih tastarih? Pogosto slišiš kakšen njuj 'ooo' in 'aaah'? Stori TO in temu (elegantno) naredi konec!

Jap! Zelo nerodna situacija! Slišati kogarkoli med spolnim početjem ni dobro, ampak slišati tasta in taščo med seksom, je povsem druga zgodba. Ne bomo ti svetovali, da ju zmotiš, medtem ko njuni organi za reprodukcijo cmokajo, obstaja pa kar nekaj možnosti, da preprečiš, da bi se neprijetnost v hiši ponavljala.

1. Povej iskreno!

Ne vemo, kakšen odnos imaš z njegovimi tastarimi, a če se čutiš zmožno, da z njima spregovoriš o zadevi, to zagotovo stori.

Ni se ti potrebno spuščati v dolgo in neprijetno razpravo. Ko se boš z enim od njiju znašla na štiri oči, enostavno reci: "Hej, to je skrajno čudno, ampak z dragim vaju lahko slišiva ponoči ... Lahko malo bolj po tiho?"

2. Subtilnost je lepa čednost!

Če te zadeva spravlja ob živce do te mere, da bi lahko, ko bi o tem spregovorila z njima, popolnoma izgubila glavo (beri: znorela!), raje namigni na situacijo nekoliko subtilnejše.

Poskusi mimogrede omeniti, da si lahko iz njune spalnice razločno slišala, kaj sta sinoči gledala po televiziji. Ali pa omeni, da lahko slišiš vse, o čemer se pred spanjem pogovarjata.

Potemtakem bo jasno, da lahko poleg prižgane televizije in njunih pogovorov slišiš tudi njuno početje. Mogoče bosta končno spoznala, da bi bilo bolje, da seksata nekoliko tišje.

3. Način, ki zaduši hrup

Če nobena od zgornjih možnosti ne bo delovala ali če ti nobena niso po godu, potem je tu način, ki duši hrup.

Poskusi s poslušanjem glasbe ali gledanjem televizije zelo na glas. Prav tako lahko gresta s tvojim moškim spat s slušalkami ali s čepki v ušesih.

Se pa strinjamo, vse našteto je nekoliko neprijetno, zato ti resnično predlagamo, da poskusiš z namigom na nastalo neprijetno situacijo ali s pogovorom.

Vsekakor pa imej ves čas v glavi, da so njegovi (in tudi tvoji) starši ravno tako ljudje (pa naj se sedaj sliši grozljivo in brutalno …) in oni ravno tako kot kdorkoli drug uživajo v seksu.

Najverjetneje se ne zavedajo, da jih lahko ti slišiš, in ugotovitev, da se jih med početjem sliši izven spalnice, jih lahko totalno spravi v zadrego. Če se odločiš reči karkoli ali zgolj namigniti na nastalo stanje, bodi pri tem sočutna.

In punca, ko vsi načrti odpovedo … si kupi dober par slušalk! To zagotovo deluje!

Po tem članku za spletni Cosmopolitan prevedla in priredila Ana Murn

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.