N. V. | 29. 9. 2022, 08:30

Teh 5 znakov zodiaka zmaga v vsakem prepiru

Profimedia

Kdo zmaga in kdo izgubi v argumentu, je pogosto povezano z našim znakom zodiaka. Zato vam predstavljamo znamenja, za katera obstaja velika verjetnost, da bodo vedno dosegla svoje.

Ne glede na to, ali se prepiramo z zakoncem, najboljšim prijateljem ali otrokom, se zdi, da nekateri nikoli ne zmagamo v prepiru. Sploh če se soočimo z nekom, ki ima jasno stališče in se ne bo popustil, dokler stvari ne vidimo po njegovo. Pripravite se na vročo debato s temi petimi znamenji:

1. Oven

Ovni so zelo tekmovalni in če se zataknete v boju z nekom, rojenim v tem znamenju, boste verjetno izgubili. So rojeni voditelji, toda hkrati se bodo borili do smrti, da bi zmagali v kateremkoli prepiru ali boju (še posebej, če gre za dobrobit skupine). Ti ljudje izžarevajo pozitivno energijo – energijo zmagovalca in ljudje se jih zato lahko nekako ustrašijo.

2. Dvojčka

Dvojčki so zelo duhoviti. V glavi imajo nekaj pretkanih načrtov, zato so vedno korak pred vami. Nima smisla začenjati boja z dvojčkom, saj boste izgubili. Poleg tega se tudi radi naslajajo.

Profimedia

3. Lev

Imajo posebno lastnost – super samozavest. Hodijo ponosno, kot pravi lev – kot da si vse lastijo. Všeč jim je vodstvena vloga in jo bodo prevzeli, ali vam je to všeč ali ne. V prepiru z njimi je težko: v pogovoru težko prideš na vrsto, saj ima lev vedno kaj povedati. 

4. Devica

Device pretirano analizirajo, zato morate biti zelo previdni, kaj boste povedali okoli njih. Zato so zelo dobri, ko pride do prepira.

Profimedia

Pozorno bodo opazovali vsak vaš gib in si zapomnili vsako vašo besedo. Pustili vas bodo govoriti in samo čakali na pravi trenutek, ko boste morda povedali nekaj napačnega ali protislovnega. Takrat boste padli in devica bo zmagala.

5. Škorpijon

Ker veljajo za eno izmed najbolj strastnih znamenj zodiaka, so strastni tudi njihovi prepiri. Škorpijoni nikoli ne bodo držali jezika za zobmi – ne v življenju na splošno in zagotovo ne v prepirih. Tam bodo najbolj glasni. Povedali bodo svoje mnenje in imeli bodo zadnjo besedo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.