Živa Avžner | 23. 9. 2022, 18:00

Mlada in ambiciozna pevka Saša Lešnjek: "V tistem trenutku se mi je srce zaustavilo za sedem sekund."

osebni arhiv
Mlada in ambiciozna pevka Saša Lešnjek: "V tistem trenutku se mi je srce zaustavilo za sedem sekund." (foto: osebni arhiv)

"S to boleznijo se da živeti, vendar je zelo nevarna stvar. Kasneje sem dobila snemalnik, ki mi za stalno snema EKG, sedaj pa imam tudi srčni spodbujevalnik," razkrije mlada pevka.

Saša Lešnjek je mlada in nadvse simpatična pevka, ki se je v svoji karieri preizkusila tudi v igralskih vodah.

Kot srednješolka je namreč nastopila v izredno priljubljenem muzikalu Briljantina, ki je zasedel vse večje odre v Sloveniji. Zaigrala je v glavni vlogi in upodobila ikonično Sandy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek)

Pred kratkim je izdala svoj prvi album, ki bi ga po načrtu morali slišati že leta 2020. "Sem zelo vesela, da lahko grem sedaj naprej. V tem vmesnem času sem brzdala izide vseh novih stvari, da ne bi potem prišel album ven za tri leta nazaj," je pojasnila Saša.

Sedaj pa se ji je uresničila še ena želja. Izdala je pesem skupaj z Omarjem Naberjem.

"Z Omarjem sva se spoznala nekje leta 2018, v času, ko sem začela hoditi z Alexom. Ona dva sta že bila prijatelja, jaz pa sem že od nekdaj njegova oboževalka. Že od majhnega. Vedno sem rekla, da je bil on moj prvi fant. (smeh) Že ko sem bila stara le štiri leta. (smeh) Mislim, da to ni redkost, se mi zdi, da je bil od veliko punc fant oziroma, smo si želele, da bi bil," je v smehu priznala Saša.

Spregovorila je tudi o težki življenjski izkušnji, ko so ji pri le enajstih letih diagnosticirali težko bolezen srca.

"Pri enajstih letih sem dobila diagnozo za podaljšan sindrom QT-dobe, kar je kar huda bolezen na srcu. Velikokrat sem padala v nezavest in nihče ni vedel, kaj je narobe," je dejala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek)

Takrat je morala prenehati z vsemi aktivnostmi in postati veliko bolj previdna. "V glavnem potem sem dobila en snemalnik, ki mi je za stalno snemal EKG, zato da bi bile stvari pod kontrolo in da bi videli, če bi bile kakšnekoli spremembe in karkoli. In potem, ko sem bila stara štirinajst, v bistvu, ko sem šla na eno preiskavo, takšno rutinsko, so videli, da sem imela tri zastoje srca," nas šokira Saša.

Razkrije tudi, da vedo, kdaj se je zgodil eden izmed zastojev. "V tistem trenutku se mi je srce zaustavilo za sedem sekund," pojasni.

Če ste navdušeni nad audio verzijo podkasta, epizodi s Sašo Lešnjek prisluhnite prek spodnjega okvirčka.

Poslušate nas lahko prek:

Apple Podcasts | Spotify | Google Podcasts

Zaupala nam je nekaj več o albumu, novi pesmi z Omarjem Naberjem, skupnih trenutkih z možem Alexom in njuni poroki ter o težki bolezni, ki so ji jo diagnosticirali pri le enajstih letih. Se poslušamo?

Metropolitan Slovenija

Prisluhnite tudi prejšnjim epizodam Metropolitan podkasta:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.