Ste naveličani novoletnih zaobljub, ki jih ne izpolnite? Letos se jih lotite TAKO in uspelo vam bo!

Vstop v leto 2022

31. 12. 2021, 09:30 | Praznujmo skupaj | Piše: Ž.A.

              Ste naveličani novoletnih zaobljub, ki jih ne izpolnite? Letos se jih lotite TAKO in uspelo vam bo! (foto: Profimedia) Profimedia

Si tudi vi vsako leto postavite novoletne zaobljube, vendar jih ne uspete uresničiti? Morda je težava v tem, da si jih ne zastavite pravilno. V rokavu imamo nekaj predlogov, s katerimi vam lahko letos uspe!

Letos se postavljanja novoletnih zaobljub lotite tako:

#1 Letos se odločite za manj novoletnih zaobljub

Ste se tudi vi v preteklosti usedli za mizo in napisali zares dolg seznam novoletnih zaobljub? Kar naenkrat ste ugotovili, da bi radi izboljšali veliko stvari?

Letos izberite največ 5 zaobljub, za katere ste najbolj prepričani, da vam bodo uspele. Če se vam zdi to premalo, se potrudite, da jih uresničite čimprej, vedno pa je čas za kakšen dodaten cilj.

Priporočamo tudi: Takšna mora biti vaša NOVOLETNA ZAOBLJUBA glede na horoskopsko znamenje
#2 Vsak mesec spremljajte svoj napredek

Kaj vam svetujemo? Za vsak mesec si zadajte dejanja, s katerimi boste bližje svojemu cilju. Za vsak mesec si torej določite manjši cilj, ki ga morate doseči, da dosežete večji cilj. To naj predstavlja nekakšne vaše oporne točke, s katerimi boste preverjali napredek.

#3 Najdite svoj vir motivacije in navdiha

Kaj potrebujete, da boste vztrajali? Motivacijo, seveda!

Če si torej zadate, da boste to leto več telovadili, najdite motivacijo. Na primer - poiščite profile, ki se ukvarjajo s telovadbo, kupite si lepa in udobna oblačila za telovadbo, zberite glasbo, ki vas bo motivirala ali za šalo stavite s prijateljem.

Poleg tega pa najdite bližnjo osebo, ki vas bo pri tem spodbujal in motiviral, ko boste želeli prenehati.

Preberite tudi: Je res, da s penino ne smemo nazdraviti in trkniti s kozarci?

Povzeto po aktivni.si.