Ž.A. | 8. 12. 2021, 16:30

To je 7 idej za čudovita BOŽIČNA DARILA (letos izbirajte med produkti slovenskih proizvajalcev)

@fest_koticek

Prišel je čas, ko zopet iščemo ideje, kaj kupiti svojim najbližjim. Božič je čedalje bližje. Pripravili smo izbor produktov slovenskih proizvajalcev, s katerimi boste zagotovo navdušili in narisali nasmešek na obraz.

#1 FEST kotiček 

Neža Potočnik je mlada ustvarjalka, ki iz vaših fotografij izriše prečudovite personalizirane ilustracije in druge grafične izdelke. 

Preberite tudi: Božični trendi letošnjega leta, s katerimi bo vaš dom izgledal prečudovito

Kako deluje?

Izberite najljubšo fotografijo, ki bi jo radi videli v drugačni verziji - ilustraciji, stopite v kontakt z Nežo, s katero se boste dogovorili o željah in to je to! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEST Kotiček | ilustracije (@fest_koticek)

#2 Ustvarjalnica Rebeka Perko

Rebeka Perko je nadarjena ženska, ki na svoji spletni strani ponuja sto in eno stvar. Od prečudovitih skodelic, rokovnikov, dilc, lončkov za rože ali emajliranih izdelkov.

V oči nam je padel spodnji lonček za rože, ki je lahko prečudovito darilo za vašo babico. In ne boste verjeli - z Rebeko lahko uskladite vse svoje želje, saj ponuja možnost personaliziranja izdelkov od izbire motivov, imen ali nazivov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Perko (@ustvarjalnicarp)

#3 SWYbrand

Je oseba, ki jo želite obdariti, športni tip? Telovadi? Izvaja jogo? Ali obožuje čas preživljati zunaj? Potem so odlična izbira oblačila za telovadbo slovenske blagovne znamke SWYbrand, ki deluje pod okriljem priljubljene športnice in vplivnice Petre Parovel.

Znamka ponuja udobna oblačila za treniranje, trenirke in zgornje dele trenirk, prehranske dodatke in še mnogo drugih strani, ki jih najdete na njihovem Instagramu ali spletni strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SWYbrand (@swybrand)

#4 MIA Naravna kozmetika

Martina Švab je izdelala svojo linijo kozmetičnih produktov, ki so 100 % naravni in izdelani v Sloveniji. Znamko je poimenovala po svoji hčerki. 

Najdete lahko Anti-age kremico, Čistilno peno z vrtnico in miro, Glineno masko s konopljo, Hidrolat sivke, Naravno kremo za obraz, Naravno maslo za telo, Micelarno vodo za obraz in Piling za obraz z bambusovimi zrnci. Zagotovo boste med vsemi produkti našli kaj za lepo darilce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIA - NARAVNA KOZMETIKA (@mia.naravna.kozmetika)

#5 JOKER OUT Merch

Iščete darilo za oboževalca trenutno najbolj vroče skupine pri nas Joker Out? Potem imate odgovor na dlani - presenetite ga z kolekcijo oblačil Joker Out, ki je dostopna na njihovi spletni strani.

Poleg majc in hoodijev lahko kupite tudi njihov prvi album Umazane misli. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)

#6 Soul Studio by Nika Uran

Kaj nam ostane po res lepem dogodku? Spomini in seveda fotografije. Zakaj ne bi letos za darilo podarili fotografiranje? Nika Uran ponuja čudovite fotografije vsem ljubiteljem minimalizma in avtentičnosti. Kaj ni to popolno? Sploh če želite obdariti mlado družino, mladoporočenca ali družino, ki si želi nekaj več spominov ujetih v fotografije.

Ne skrbite, za čarovnijo bo poskrbela Nika!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soul studio by Nika Uran (@soulstudio.si)

#7 RELOVE LABEL

Trajnost. Minimalizem. Popolni osnovni kosi. To so besede, ki opišejo blagovno znamko oblačil pod imenom Relove Label. Medtem ko trendi prihajajo in odhajajo, ostajajo temeljna “must-have” oblačila, ki so modna ves čas. Relove label se zaveda, kako težko je najti popoln osnoven kos, ki ni čisto osnoven. Poleg tega pa še 100 % organski materiali? Božansko!

Izbirajte med trajnostnimi in nadvse udobnimi trenirkami, topi, majicami in srajcami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RELOVE sustainable basics (@relovelabel)

Priporočamo tudi: 3 triki, da bo vaša BOŽIČNA ZVEZDA zdržala dlje (morda celo do naslednjega božiča)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.