18. 3. 2022, 14:26

4 horoskopska znamenja, ki se neprestano pretvarjajo in niso nikoli ISKRENA!

profimedia
4 horoskopska znamenja, ki se neprestano pretvarjajo in niso nikoli ISKRENA! (foto: profimedia)

Ljudje smo bolj ali manj resnicoljubni, ampak nekateri na spektru (še posebno v negativo) naravnost prednjačijo. Priložnostni astrologi so si edini, da je takšne mogoče prepoznati tudi po sončnem znamenju (a le do neke mere, saj pomembno vlogo pri vsem skupaj vedno odgirajo tudi planetarni aspekti, ascendent in druge značilnosti astrološke karte).

V nadaljevanju naštevamo štiri horoskopska znamenja, ki naj bi bila znana po tem, da so pravi 'lažnivci', ki jim manjka iskrenosti.

DVOJČKI

Dvojčki so enostavno preveč ambiciozni, da bi dovolili, da jim nekaj takšnega kot vrlina iskrenosti stopi na pot. Da bi dosegli svoje cilje, zato pogosto hlinijo, laskajo ali pa se naravnost zlažejo. Ko komu kaj zamerijo, postanejo pasivno-agresivni. To zračno znamenje je tudi eno tistih, ki zlahka izda zaupanje prijateljev. Lojalnost in zvestoba jim enostavno nista dovolj pomembna (dokler seveda ne gre za njih osebno in lojalnost prijateljev do njih samih).

ŠKORPIJON

Zamerljivi škorpijon ljude ne daje druge priložnosti, še manj jim je pripravljen oprostiti, da so jih prizadeli. Če nekdo izda njihovo zaupanje, je njegovo srce zanj za vedno zaprto. Ljudem morda tega ne bodo dali na znanje, gre pa odslej paziti, da jim po nemarnem ne obrnete hrbta. Zanimivo je, da ko oni to isto storijo drugim, vedno pričakujejo, da jih bodo ljudje razumeli in jim oprostili. Njihova neiskrenost tako najpogosteje izvira iz samovšečnega pravičništva, v poslu iz preračunljivosti, v intimnih odnosih pa iz pregovorne skrivnostnosti.

STRELEC

Za sicer zabavne in radožive strelce mnogi pravijo, da so hinavci, pa čeprav gre zgolj za to, da drugih ljudi nočejo prizadeti. Nekateri zanje pravijo tudi, da so dvolični, ker se (v svoji lahkomiselnosti) ne držijo lastnega moralnega kodeksa. Impulzivni kot so, znajo zlahka ignorirati pravila, o katerih sicer tako glasno razpredajo.

VODNAR

Vodnarji se posmehujejo vsem in vsakomur. Pravijo, da se znajo dobro pretarjati, da jim je mar za vaša čustva, v resnici pa je pi njih nepretano prisoten nekoliko ciničen nasmeh. Videti je, kot da so nadvse ljudski in super prijazni, a se za to njihovo masko včasih skriva tudi vzvišeno obsojanje.

Preberite tudi:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.