M. P. | 29. 8. 2022, 18:00

4 mesece po "slavnem padcu" smo poklicali Zmaga Jelinčiča in ga vprašali, kakšne posledice nosi

Posnetek zaslona/RTV Slovenija/fotomontaža

Se še spomnite, kako grdo je pogrnil po tleh, ko je odvihral iz studia TV Slovenija? Na vprašanje "Ali vas danes še kaj boli?", nam je odgovoril ... 

Slovenci se bomo oktobra podali na volišča in izbirali novega predsednika oziroma predsednico. Kmalu bomo na televizijskih ekranih lahko spremljali niz soočenj predsedniških kandidatov in kandidatk. Kot smo to počeli pred štirimi meseci. Ob tem smo se spomnili padca predsednika SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitega na enem od televizijskih soočenj pred letošnjimi državnozborskimi volitvami ...

"Stopil sem v praznino in zaropotalo je kot hudič ..."

Kot je znano, se je Jelinčič potem, ko njegovi stranki ni uspelo priti v DZ, iz Ljubljane preselil v svojo vilo na slovenski obali. Tam zdaj preživi večino svojega časa, občasno pa se kdaj še vedno mudi v prestolnici. In ravno v Ljubljani smo ga ujeli med našim klicem.   

Morski zrak mu zelo ugaja!

Morski zrak mu zelo ugaja!

Osebni arhiv

Povedal nam je, da vidnih posledic padca nima in da ga koleno, ki si ga je rahlo poškodoval, ne boli več. "Na sam dogodek niti ne pomislim," pravi Zmago in doda, da mu življenje na Obali zelo ugaja. Od tam redno deli utrinke na Instagramu in sledilcem rad pokaže razglede na morje, svoje zbirke znamk ter tudi lepo urejen vrt, na katerem poleti preživlja veliko časa.

Na naše vprašanje, ali si je še kdaj pogledal posnetek svojega "slavnega" studijskega padca, odgovarja: “Ne, to ne. Čeprav se dogodka nikakor ne spominjam z bolečino, vse je v redu …"  

Ob tem nam je še zatrdil, da je resnici zelo humoren človek in da tudi na ta ”neljubi pripetljaj” gleda z zabavne plati in se samo nasmeje.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zmago Jelinčič Plemeniti (@zmago.jelincic.plemeniti)

"Treba je znati pasti in se pobrati!"

Več kot očitno pa je Zmago ob padcu, ki si ga je na Youtubu ogledalo skoraj 100 tisoč ljudi, izluščil tudi življenjski nauk. Kot pravi, se mora človek ne glede na to, da se spotakne, znati tudi dobro ujeti. 

"Gre za to, da smo včasih znali pasti oziroma smo tudi vedeli, kako se ujeti in jo odnesti brez poškodb."

Ta veščina, pravi, mu je ostala še iz mladostniških dni in je nanjo zelo ponosen. Zmagov padec si lahko ogledate v spodnjem videu:

Glede na to, da jo je Plemeniti odnesel brez trajnih in dolgotrajnejših poškodb, je edina posledica, s katero bo moral živeti najverjetneje še kar nekaj časa, povečana medijska pozornost in skrb za njegovo zdravje.