A. Kl. | 27. 1. 2022, 16:00

To so "pozlačene" slavne noge in zadnjice. Kaj pa je VAŠ GLAVNI ADUT?

Profimedia
To so "pozlačene" slavne noge in zadnjice. Kaj pa je VAŠ GLAVNI ADUT? (foto: Profimedia)

Pred dnevi je veliko pozornosti pritegnilo razkritje nemške supermanekenke Heidi Klum, zakaj je bilo zavarovanje ene njene noge dražje od druge.

Heidi se zaveda, da so njene dolge noge pomemben del njenega uspeha – zato jih je zavarovala za bajnih 1.47 milijonov funtov (okoli 1.76 milijonov evrov). A kot je razkrila, nista bili obe nogi zavarovani za enako vsoto ...

Klum pa ni edina zvezdnica, ki se je odločili zavarovati svoj glavni adut - noge. Pionirka na tem področju je bila Jamie Lee Curtis, ki so ji leta 1996, ko je bila obraz (in telo) hlačnih nogavic L’Eggs, pri krovnem podjetju noge zavarovali za milijon dolarjev.

Profimedia

Tudi barbadoška popzvezdnica Rihanna je, potem ko je bila leta 2007 v okviru promocije za brivnik Venus Breeze ovenčana z nazivom lastnice "zvezdniških nog boginj", svoji lepo oblikovani spodnji okončini zavarovala za milijon zelencev.

Profimedia

Pevska diva Mariah Carey se je leta 2016, preden se je odpravila na turnejo Sweet Fantasy, odločila zavarovati svoj glas, ki obsega kar šest oktav, in to za neverjetnih 35 milijonov dolarjev. Prav toliko naj bi znašala tudi zavarovalna polica za noge ikonične pevke, ki si je na način pripravila varnostno mrežo za primer, da bi morala zaradi šibkega glasu ali poškodbe odpovedati koncerte.

Profimedia

Ameriška ljubljenka Julia Roberts je znana po svojem smehljaju za milijon dolarjev. No, če smo natančni, za 30 milijonov dolarjev. To naj bi bila namreč velikanska vsota, za katero je ena najbolje plačanih hollywoodskih zvezdnic vseh časov zavarovala svoj bleščeči nasmešek.

Profimedia

Tudi America Ferreira, zvezdnica nekoč izjemno priljubljene serije Grda račka, je lastnica enega najdragocenejših smehljajev v zabavni industriji. Kot ambasadorki Aquafresh so pri omenjenem podjetju njeno bleščeče belo zobovje zavarovali za 10 milijonov dolarjev.

Profimedia

Seznam nadaljujemo z Jennifer Lopez, pevko in igralko, ki pri 52 še vedno navdušuje s svojo izklesano postavo. Svoje obline, natančneje slovito zadnjo plat, naj bi zavarovala za 27 milijonov dolarjev.

Profimedia

Še ena slavna zadnjica, zavarovana za več milijonov (bojda tri), pripada avstralski poppevki Kylie Minogue - za potezo naj bi se odločila v času uspeha s komadom Spinning Around in spremljajočim videom, v katerem je svet obnorela v zlatih kratkih hlačkah.

Medtem ko so se večkrat pojavile govorice, da je ameriška "kraljica kantrija" zavarovala svoje bujno oprsje, je 76-letna Dolly Parton te dni vse skupaj zanikala in dejala, da je s prsmi drugače kot z nogami, saj "si vedno lahko omisliš nove".

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.