P.M. | 21. 3. 2023, 16:15

Ljubezen na plaži: 80-letna glasbena legenda strastno poljubljal mladostno ženo

Profimedia

Lepo je videti, da je končno našel srečo, to si po vsem, kar je preživel, še kako zasluži.

Sir Paul McCartney, nekdanji "Beatle" in eden od dveh še živečih članov nepozabne skupine iz Liverpoola, ki je obnorela svet v 60. letih prejšnjega stoletja, je nedavno užival na počitnicah na St Bartsu. Gre za znano počitniško destinacijo bogatih in slavnih, zato ni čudno, da se povsod po tem karibskem otoku skrivajo paparaci. Ti samo čakajo, da bodo za dober honorar posneli katerega od zvezdnikov. Legendarnemu kitaristu in pevcu je družbo delala dvajset let mlajša žena Nancy Shevell, s katero sta bila videti, kot da bi bila čisto na sveže zaljubljena, čeprav sta se poročila že pred 12 leti.

Paul je po smrti prve žene Linde končno spet našel ljubezen.

Paul je po smrti prve žene Linde končno spet našel ljubezen.

Profimedia

Igrivi par se je ure in ure skupaj namakal v oceanu, ob tem sta se držala za roke in se ves čas poljubljala. Njuna sreča je bila videti res popolna, lepe trenutke jima ni pokvarila niti vsiljivost fotografov, ki so se skrivali v bližini in kot jastrebi opazovali vsak njun gib. Ko jih je opazil, je zvezdnik ženo še bolj privil k sebi.

Še vedno sta srečna skupaj.

Še vedno sta srečna skupaj.

Profimedia

Par naj bi med svojim sončnim pobegom iz deževnega Londona bival v hotelu Eden Rock, dneve sta v glavnem preživljala na plaži in kot je videti - v vodi. 60-letna Nancy na sebi ni imela klasičnih kopalk oziroma bikinija, zgornji del telesa je zaradi premočnih sončnih žarkov popolnoma zaščitila z do vratu zaprto majico z dolgimi rokavi.

V St. Bartsu sta zelo uživala.

V St. Bartsu sta zelo uživala.

Profimedia

Zdi se, da je bil glasbenik najbolj navdušen ravno nad vodnimi aktivnostmi, saj so ga ujeli tudi med potapljanjem. Paul McCartney, eden od najuspešnejših piscev besedil skladb in tudi ustanovni član skupine The Beatles, se je prvič poročil leta 1969.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney)

Njegova prva žena Linda je bila uspešna fotografinja in pevka v njegovi kasnejši skupini Wings, umrla pa je za rakom na dojki leta 1998. Pozneje se je poročil s Heather Mills, sledila je zelo umazana ločitev. Nancy je Američanka in bogata dedinja, zato pravijo, da gre kljub njuni razliki v letih za pravo ljubezen.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.