P.M. | 9. 3. 2023, 15:01

Slavni oblikovalec pri 82 letih šestič postal oče (nikoli ne uganete, koliko let ima njegova izbranka)

Instagram/Roberto Cavalli

Italijan in njegova partnerica sta dečka poimenovala po njegovem očetu, ki je življenje izgubil med drugo svetovno vojno.

Italijanski modni oblikovalec Roberto Cavalli in nekdanja švedska manekenka ter Playboyeva zajčica Sandra Nilsson sta dobila sina, ki sta ga poimenovala Giorgio. "Otrok se je rodil prejšnji teden v Firencah, je zdrav in lep. Ko sem ga videl, so me prevzela čustva. Ime je dobil po svojem dedku, mojem očetu," je dejal ponosni Cavalli. V preteklosti je Italijan večkrat spregovoril o svojem težkem otroštvu, ki ga je močno zaznamoval umor očeta. Zaradi te travme do svojega 18. leta ni spregovoril.

Profimedia

S Švedinjo Sandro sta par že skoraj 15 let, leta 2015 ji je za okoli 2,5 milijona evrov kupil zasebni otok na jezeru Mälaren zahodno od Stockholma. Na otoku je tudi vila s štirimi spalnicami, lovska koča, bazen, igrišče za mini golf in neprecenljiva zgodovinska znamenitost: ostanki vikinške utrdbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip&Tv (@gossiptvvv)

Čeprav ju loči precejšnja starostna razlika, kar 45 let, se zdi, da zelo uživata skupaj. Novorojenček je njun prvi skupni otrok. Njegovo premoženje danes ocenjujejo že na okoli pol milijarde evrov.  

Profimedia

Oblikovalec je bil dvakrat poročen, s Sandro naj bi se začel videvati po tem, ko se je ločil od svoje druge žene, oblikovalke Eve Marie Duringer, s katero imata tri otroke. V prvem zakonu s Silvanello Giannoni, dedinjo bogate firenške družine, s katero se je poročil leta 1964, sta se mu rodila dva otroka.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.