A. Kl. | 14. 1. 2022, 10:28

Ali The Weeknd v svoji novi pesmi res poje o Angelini Jolie?

Profimedia
Ali The Weeknd v svoji novi pesmi res poje o Angelini Jolie? (foto: Profimedia)

Potem ko so pevca, znanega pod umetniškim imenom The Weeknd, in hollywoodsko superzvezdnico Angelino Jolie nekajkrat opazili skupaj, so oboževalci zdaj prepričani, da jim je bil dokaz o njuni romanci ponujen na pladnju - no, na glasbenem albumu.

31-letni kanadski popzvezdnik je namreč ravno izdal svoj novi album Dawn FM, na katerem se je znašla tudi pesem Here We Go... Again - prav ta je še podžgala govorice o zvezi s 15 let starejšo Jolie.

The Weeknd v njej poje: "And my new girl, she a movie star ... I told myself that I'd never fall/But here we go again." ("Moja nova punca je filmska zvezdnica ... rekel sem si, da se ne bom več zaljubil, a spet smo tu.")

Kot so mediji, tudi N1, poročali že pred časom, naj bi se glasbenik in igralka zbližala prek skupne povezave z Etiopijo. The Weeknd, sin etiopijskih priseljencev v Kanadi z rojstnim imenom Abel Makkonen Tesfaye, je pred časom tej revni afriški državi daroval milijon dolarjev prek programa World Food, Jolie pa je tam posvojila zdaj 16-letno hčer Zaharo in pozneje vzpostavila program za pomoč tamkajšnjim dekletom.

Profimedia

Filmsko zvezdnico, hčer oskarjevca Jona Voighta, ki se je pred nekaj leti ločila od še enega hollywoodskega “težkokategornika”, Brada Pitta, od novembra lahko spet gledamo na velikih platnih v Marvelovi superjunaški ZF-akciji Eternals.

Angelina je ves čas dejavna tudi na dobrodelnem področju: naslednje leto se vrača v Kambodžo, kjer se zavzema za zaščito čebel in priložnosti za ženske na področju izobraževanja. Iz te azijske države prihaja tudi njen najstarejši posvojenec, zdaj 20-letni Maddox.

Preberite še: Ali se plete romanca med razvpitim raperjem Yejem in igralko Julio Fox?

The Weeknd, eden od najuspešnejših in najvplivnejših pop glasbenikov zadnjih let, ki ima samo na Instagramu blizu 34 milijonov sledilcev, se zdaj preizkuša v svetu filma. Za HBO je napisal in produciral dramo The Idol, v kateri je prevzel tudi eno od osrednjih vlog.

Pozornosti rumenega tiska in zasledovanja paparacev je že vajen, saj sta na seznamu njegovih nekdanjih deklet tudi manekenka Bella Hadid ter pevka in igralka Selena Gomez - prav zato je naslov komada Here We Go...Again, če gre res za omembo domnevne zveze z eno najslavnejših žensk v Hollywoodu, še kako ustrezen.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.