Ž.A. | 15. 11. 2021, 09:00

Aljoša Bagola razkril naslovnico prihajajoče nove knjige, ki je popolno nasprotje njegove prve uspešnice

IG: @aljosabagola/Ziga Intihar

Priznan avtor uspešnice Kako izgoreti Aljoša Bagola je na svojem Instagram profilu razkril fotografijo, ki bo krasila naslovnico nove knjige.

Knjigo lahko pričakujemo že ta mesec
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Knjiga nosi naslov Srečo, prosim in med značkami pod Aljošino objavo se skriva tudi značka #november2021, kar namiguje, da bo knjiga že ta mesec na policah Mladinske knjige.

Priporočamo tudi: [Talenti] Violinistka Maša Golob iskreno o tesnobi: »Prišel je trenutek, ko violine sploh nisem mogla vzeti v roke.«

Pod objavo je zapisal:

"Po desetletjih najrazličnejših oblik zagonetnega muzanja, pol-smehljanja in ljubiteljskega šobljenja na fotografijah sem svoje čekane vendarle spravil na luč sveta in razgrnil neobremenjen nasmeh. Priložnost ne bi mogla biti boljša, saj fotografija Aleša Bravničarja krasi naslovnico moje prihajajoče knjige z naslovom ‘Srečo, prosim’. Kot pravim v knjigi, sreča reči redči, nasmeh pa krepi. Kmalu v vseh prodajalnah Mladinske knjige." 

Zakaj pravimo, da gre za nasprotje?

Naslovnica prve uspešnice je pravzaprav črnobela in precej 'temačna', medtem ko je naslovnica prihajajoče knjige barvna in v lepih kontrastih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Citati iz nove knjige

Bagola na Instagramu deli citate iz svoje prihajajoče knjige. Z vami delimo enega izmed njih:

"Naše misli se nemalokrat nezavedno podrejajo sli po samooviranju, dajanju v nič in nato še smiljenju samim sebi. Tako si postavljamo nepredstavljivo visoke ovire za uspeh in uresničenje svojih talentov. Uspeh se začne z u (upati si) in konča s h (hvaležnostjo). Zato v svoji glavi načrtno sprožajmo vzpodbudne misli in si uspeha nikar ne prepovedujmo. Naš nenehni ‘Ne smem tega, ne smem tistega!’ strupeno nasmeti pot naše edinstvenosti, predanosti in prizadevnosti. Uriti se v naklonjenosti in navijanju zase pomeni drugim podkuriti na edini pravi način; tako da se z njimi ne obremenjujemo in si svoj uspeh dovolimo. Pravilna miselna mantra je torej predelava Descartesa - ‘Mislim, torej smem!’"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Preberite tudi: 6 načinov za izboljšanje razpoloženja in počutja, ko večeri postajajo vse temnejši

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.