A. B. | 10. 7. 2022, 18:15

Aljoša Bagola: "Vprašanje pri poroki ne bi smelo biti le, ali bomo z nekom v dobrem in slabem."

Instagram/Aljoša Bagola

Slovenski kreativni direktor desetletja ni uspešen le v poslovnem življenju, temveč veliko premisleka in ljubezni poveča tudi svoji družini. Pred kratkim sta z izbranko obeležila prav poseben dan, pri čemer je svoje misli strnil v zapis, ki so mu mnogi prikimali.

Aljoša Bagola je kreativni direktor, predavatelj in knjižni avtor. Po tem, ko je Slovenijo prevzel s svojo knjigo Kako izgoreti ... in vzeti življenje v svoje roke je nase opozoril kot nekdo, ki nas lahko marsičesa nauči. Leta 2016 se je poročil z ženo Ivo Krajnc Bagola

Praznovala sta 12 let ljubezni in 6. obletnico poroke. 

Ljubezni posvetil prav poseben zapis

Na Instagramu je Bagola na dan obletnice o ljubezni premislil nekoliko globje, kot je začel svoj zapis: "Vprašanje pri poroki ne bi smelo biti le, ali bomo z nekom v dobrem in slabem, ampak tudi z njegovim dobrim in slabim," in sledilcem z besedami dal kar nekaj premisleka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Z Ivo sta poročena že 6 let za kar je Bagola zapisal, da poznata vse kotičke svojega dobrega in slabega, a z vsem, kar vesta drug o drugem ravnata kot z nečim, zaradi česar lahko skupaj rasteta. 

"Ljubezen je nagrada za vlaganje v odnos, poslušanje in spoštovanje edinatvenosti, potreb in vrednot partnerja. Sva par na parterju življenja in partnerja v ljubezni, tako v njeni svetlobi kot v njeni (e)senci," je še dodal čustvenemu zapisu ob fotografiji, na kateri se partnerja stiskata prežeta v ljubezni. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.