A. B. | 10. 7. 2022, 16:00

Žan Seričič z nasmehom do ušes! Poglejte, koga je stisnil v svoj objem

Facebook/Žan Serčič

Oboževani slovenski pevec je tokrat obeležil prav posebno prelomnico, za katero si je nadel uglajeno obleko. Nadan mu je bil tudi prav poseben naziv. 

27-letni Žan Serčič je glasbenik, ki je že pri rosnih letih dokazal, da je izjemno talentiran. A tokrat dan ni bil posvečen njemu, temveč prav posebni osebi, njegovi sestri. 

Prav poseben dan za sestro

Sestra je danes pred oltarjem izrekla usodni da, pri čemer ji je ob rami stal tudi Serčič. Na družbenih omrežjih je delil, da ga je sestra prosila za prav posebno mesto na poroki, bil je namreč njena poročna priča. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Sestra je bila oblečena v dolgo nežno belo obleko, med tem ko jo je Serčič stisnil v svoj objem. Na fotografijo je napisal: "Mlajši brat in poročna priča ti želi samo ljubezen draga sestra. Zame najlepše presenečenje na poroki do zdaj." 

Pred oltarjem ji je tudi zapel

Mladi glasbenik je svoji sestri in njenemu možu zapel tudi svojo pesem Čudeži, v kateri prepeva o vseh stvareh v življenju, za katere je hvaležen.

Po cerkvi so odmevale njegove besede: "Čudež je življenje." 

Kakšni so Žanovi načrti za poletje?

Talentirani glasbenik nam je v iskrenem intervjuju zaupal, da bodo njegovi poletni meseci predvsem glasbeno obarvani: "Do septembra imam okrog 40 koncertov. Vsak sončni žarek in skok v morje bom poskušal maksimalno izkoristiti. Med drugim pripravljam tudi nov komad, videospot, album in še 5 albumov za druge izvajalce kot producent."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

 "Ko grem na dopust, slušalke in kitaro pustim doma, ker ju v vsakdanjem življenju preveč uporabljam (nasmeh). Če grem za več kot za tri dni na morje, mora biti kitara nujno zraven. Ker po treh dneh se začnem tresti, če je nimam (smeh)," nam je med drugim zaupal in iskreno priznal, katero je bilo njegovo najljubše potovanje v življenju.

Vas zanima več o Žanovem najljubšem potovanju v življenju? Odgovor vas čaka na spodnji povezavi. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.