A. R. | 24. 5. 2023, 11:53 | Vir: Govori.se

Anamaria Goltes objavila nove fotografije, a vsi se sprašujejo le eno stvar (FOTO)

Instagram/Anamaria Goltes

Naš košarkarski zvezdnik Luka Dončić je prejšnji mesec s svojo partnerico Anamario Goltes z zasebnim letalom pripotoval na počitnice v Slovenijo.

Anamaria Goltes in Luka Dončić svoje zasebnosti ne delita z javnostjo. Občasno objavita kakšen delček iz njunega doma čez lužo. Predvsem se oglasita, ko si drug drugemu čestitata za rojstni dan ali obeležujeta pomembne mejnike v njunem zasebnem življenju, kot je obletnica njune zveze.

Ko sta aprila stopila na slovenska tla, je bil Dončić zelo jasen in je novinarjem ob prihodu odvrnil: "Ne dajem izjav, na počitnicah sem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Jasno je, da si je naš košarkarski zvezdnik želel le eno stvar, in sicer spočiti se od naporne sezone. Zaljubljenca pa nista prišla sama, ampak so z njima pripotovali tudi njuni hišni ljubljenčki Hugo, Gia in Viki. Prikupni kosmati štirinožci ju spremljajo, kjerkoli je to le mogoče in se od njih le redko ločita.

Anamaria Goltes na Veliki planini

Simpatična svetlolaska je s svojimi sledilci na Instagramu tokrat delila fotoutrinke z izleta na Veliki planini. Tja se je odpravila s svojimi tremi kužki, ki so več kot očitno uživali v čudoviti naravi in v daljšem sprehodu. V komentarjih pa je sledilce zanimala le ena stvari: "Kje je Luka?" Verjetno je ta stal na drugi strani fotografskega objektiva in posnel čudovite fotografije svojih najdražjih.

Anamaria je že večkrat dokazala, da je tudi brez ličil in v športnih oblačilih prava lepotica. Skrbi za zdrav življenjski slog, saj redno telovadi in pazi na prehrano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Zaslužen oddih

Ni skrivnost, da tako Anamaria kot Luka obožujeta Grčijo in otok Krk, kamor zahajata skoraj vsako leto. Pred dnevi so našega vrhunskega športnika ujeli na Hrvaškem, posnetek iz enega od nočnih lokalov pa je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih. V družbi priljubljenega pevca Mira Todosovskega je slovenski košarkarski zvezdnik deloval zelo "utrujeno". Logično je, da si v trenutkih, ko je brez klubskih obveznosti, privošči popoln ''odklop'' in dobro zabavo.