P.M. | 29. 3. 2023, 22:31

Bi jo prepoznali? Nekoč najlepša igralka le redko zapusti hišo

Instagram/NYPost

Ko je iz hiše odnesla ven smeti, so jo za drevesom čakali paparaci, ki so v svet takoj poslali njene fotografije.

53-letno ameriško igralko Laro Flynn Boyle se mnogi še vedno spomnimo po nepozabni vlogi Donne Hayward v nadaljevanki Twin Peaks (1990–1991). Te dni so jo opazili na ulici v Los Angelesu, kjer ima hišo. Igralka se zadnja leta le redko pojavlja v javnosti, mnogi pravijo, da zato, ker si je zaradi številnih lepotnih posegov povsem uničila obraz. Oboževalci Twin Peaksa na družbenih omrežjih še vedno pogosto objavljajo prizore iz priljubljene nadaljevanke ter fotografije igralk, ki so v njej zaigrale. Na spodnji so ob Flynn Boylovi prav tako nepozabni Sherilyn Fenn in Mädchen Amick.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRWC (@brwc)

Lara Flynn Boyle je bila v zgodnjih 90. letih ena največjih zvezdnic, o njej so mediji veliko pisali tudi, ko je bila v razmerju z igralcem Jackom Nicholsonom (med 1999 in 2006). Govorice pravijo, da je že od nekdaj živela v strahu, da bo zaradi staranja začela izgubljati filmske vloge. ''Zavedam se, da se mi čas počasi izteka. Ni veliko vlog za starejše ženske,'' je potarnala pri svojih dvaintridesetih in še preden je postala žrtev lepotne kirurgije.

Lara prav tako ni bila del igralske zasedbe, ko so kultno serijo Twin Peaks, s katero je zaslovela, leta 2016 obudili.

Lara prav tako ni bila del igralske zasedbe, ko so kultno serijo Twin Peaks, s katero je zaslovela, leta 2016 obudili.

Instagram/Twin Peaks Forever

Junija 2021 je v redkem intervjuju za The Hollywood Reporter dejala, da "nikoli ni nikamor odšla", edino vlog več ni dobivala. Govori se, da je imela v preteklih letih številne plastične operacije, sama pravi, da je pač igralka in da ima rada pozornost, kar je konec koncev tudi del njenega poklica. Zato je "kljub letom skušala ohranjati dober videz." Vendar pa jo je želja po večni lepoti pripeljala do neprepoznavnosti.