P.M. | 28. 3. 2023, 18:18

Victoria od Davida za uspešen zakon zahteva eno stvar, on jo je prekršil

Profimedia

Zapisala je, da eden od njiju res gara, drugi pa ne dela skoraj nič (a je vseeno videti odlično).

Sta eden najbolj skladnih parov v svetu slavnih in bogatih, vendar ni vse samoumevno. Victoria Beckham pravi, da od moža Davida zahteva spoštovanje njenega časa, duševnega miru in trenutke, ki jih posveča samo sebi. Za to pa potrebuje vsaj eno uro na dan.

"V naši hiši velja zlato pravilo, ki ga vsi poznajo in vsi spoštujejo: v telovadnici želim biti sama, saj je to edini čas, ki ga imam zase. Te enourne vaje z osebnim trenerjem mi zagotavljajo duševni mir," je povedala v intervjuju za Times in dodala, da nihče nima pravice prekiniti ali kršiti te rutine – razen njunih otrok in še to le v nujnih primerih.

Profimedia

Po slabih 24 letih zakona pa se je legendarni nogometaš očitno malce sprostil in je nonšalantno odkorakal v domači fitnes, medtem ko je žena delala svoje vaje. Tudi on je začel telovaditi in sploh ni opazil, da ga Victoria pri tem snema. Sprva je bila nanj jezna, nato pa je delila fotografije na Instagramu in zapisala: "Nekateri se moramo res potruditi in garati za svojo postavo, drugim tega očitno ni treba in so vseeno videti odlično."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria in David Beckham bosta kmalu praznovala že 25 let zakona oziroma srebrni zakonski jubilej. Par se je spoznal leta 1997 na dobrodelni nogometni tekmi Manchester Uniteda. "Bila je ljubezen na prvi pogled," je Victoria dejala v enem izmed intervjujev. Leto pozneje sta se zaročila in isto leto naznanila, da pričakujeta prvega otroka. Marca 1999 sta se razveselila prvega sina Brooklyna, poročila sta se nekaj mesecev pozneje, skozi leta so sledili še trije otroci.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.