Š. T. | 20. 2. 2023, 15:08

Sin Davida in Victorie Beckham postal polnoleten: kako sta ga presenetila starša?

Victoria in David Beckham s sinom Cruzom.

Profimedia

Slavna zakonca sta dočakala, da je njun najmlajši sin dopolnil 18 let. Ob tej prelomnici pa sta navdušila s prav izvirno gesto.

Mnogi se še vedno spominjamo časov, ko je David Beckham zelo dobro in uspešno igral nogomet. Bil je eden velikih nogometnih zvezdnikov svojega obdobja in je pustil močan pečat predvsem v dresu Manchester Uniteda in madridskega Reala. 

Ob tem je danes 47-letni Anglež že takrat uspešno gradil tudi svojo poslovno kariero, vedno je bil podjeten in se je zelo dobro znašel v finančnem okolju. Z ženo Victorio, pevko nekdaj ultra popularne skupine Spice Girls, ima štiri otroke. Leta minevajo, starejša sinova sta že polnoletna, kar naenkrat pa je tudi najmlajši od sinov Cruz prestopil ta prag. Ravno danes praznuje 18. rojstni dan. 

Victoria in David Beckham s sinom Cruzom.

Victoria in David Beckham s sinom Cruzom.

Profimedia

Ob tem sta ponosna starša objavila zanimiv video- in fotokolaž iz Cruzovega življenja in na Instagramu zapisala še nekaj želja. David je napisal: "Vse najboljše za 18. rojstni dan našemu sinčku, najbolj neverjetnemu fantku z najbolj neverjetno energijo in največjim srcem. Tako smo ponosni nate in tako te imamo radi, Cruzie."

Victoria pa je zapisala: "Vse najboljše, Cruzie!! Vsi te imamo zelo radi in smo tako ponosni na neverjetnega mladeniča, kot si postal. Ti si naše vse. Srečen 18. rojstni dan, superzvezdnik."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Družina Beckham je bila vedno tesno povezana. Cruz je bil rojen v Madridu, zato je dobil špansko ime (v slovenščini njegovo ime pomeni križ). Kot kaže, želi v pevske vode in bi si rad ustvaril glasbeno kariero po maminih stopinjah, saj je pred časom podpisal pogodbo z založniško hišo Tap Music.  

David in Victoria imata štiri otroke, sinove Brooklyna, Romea, Cruza in hčerko Harper.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.