D. D. | 18. 9. 2023, 08:34

Televizijski svet žaluje: umrl komaj 43-letni zvezdnik priljubljenih serij

Profimedia

Igralec je bil najbolj znan po vlogah v serijah The Young and The Restless (Mladi in nemirni) ter General Hospital (Splošna bolnišnica).

V 44. letu starosti je umrl ameriški igralec Billy Miller, zvezdnik ameriških serij. Natančen vzrok smrti ni znan, njegov tiskovni predstavnik pa je za TMZ povedal, da se je igralec že nekaj časa spopadal z depresijo. 

Igralec je bil znan po svojih vlogah v več serijah, začetno slavo pa mu je prinesla serija All My Children (Vsi moji otroci). Vloga v seriji Mladi in nemirni, v kateri je kot Billy Abbott blestel med leti 2008 in 2014 mu je prinesla kar tri nagrade emmy. Kasneje se je pridružil ekipi serije Splošna bolnišnica kot Jake Doe

Billy Miller in Amelia Heinle.

Billy Miller in Amelia Heinle.

Profimedia

Igralski kolegi zlomljenih src

Družbena omrežja so polna sožalj njegovih oboževalcev, od njega pa se poslavljajo tudi igralski kolegi. Risa Dorken, soigralka v Splošni bolnišnici, je na družbenem omrežju X zapisala, da je njeno srce zlomljeno: "Moje srce je z njim in vsi, ki ga ljubijo - mnogi ga ljubijo. Topel, prijazen, neverjetno nadarjen ... velik objem njegovi družini. Počivaj v miru in vesel nebeški rojstni dan Billy."

Besede žalovanja pa je izrekla tudi soigralka v seriji Mladi in nemirni Eileen Davidson"Tako sem žalostna ob novici o smrti Billyja Millerja. Njegov nalezljiv šarm in toplina sta pustila trajen vtis na vse nas, ki smo imeli to srečo, da ga imamo v življenju. Pogrešala bom ta nagajivi nasmeh. Ljubim te Billy," je zapisala. 

Sožalje je ob novici izrazil tudi izvršni producent serije Splošna bolnišnica Frank Valentini: "Uničilo me je, ko sem, slišal novico o smrti neverjetno nadarjenega Billyja Millerja. V imenu celotne družine General Hospital, naša srca so v tem težkem času z njegovo družino in prijatelji."