Uredništvo | 17. 9. 2023, 18:04

Legenda tik pred zdajci pretentala smrt: Tereza Kesovija spregovorila o avgustovski dramatični bitki za življenje

Profimedia

Tudi v Sloveniji izjemno priljubljena Hrvatica je odkrito spregovorila o tem, kako je nedolgo tega smrti že zrla v oči in imela zvrhano mero sreče, da je še vedno med nami.

Tereza Kesovija, v nekdanji Jugoslaviji ena najbolj uspešnih in priljubljenih estradnic, je prvič spregovorila o tem, kako je letos poleti za las pretentala smrt. Že 84-letna umetnica iz Dubrovnika se je 22. avgusta počutila slabo. Zelo slabo. Stanje je bilo vse slabše in slabše, zato je poklicala reševalno vozilo. Zdaj je razkrila, da je to storila v zadnjem trenutku. Če bi še malo oklevala ... Potem je ne bi bilo več med nami.

"Bil je infarkt," je razkrila Tereza Kesovija in dodala: "Če bi (v bolnišnico, op. a.) prišla le pol ure kasneje, me ne bi bilo več." Ob tem je zanimivo, da je Kesovija sprva celo zavrnila idejo, da bi odšla v bolnišnico. Toda ko se ji je po prvem obisku reševalcev vnovič zavrtelo pred očmi in je omedlela, je znova sledil klic na pomoč. Reševalcem je tedaj že postalo jasno, da je zadeva resna.

Priljubljeno zvezdnico so odpeljali v bolnišnico, kjer so jo še pravočasno rešili pred "tihim ubijalcem", ki je bil v zadnjem obdobju usoden za kar dva znana Slovenca. Zaradi infarkta sta se poslovila tako Sašo Hribar kot tudi Robi Erjavec. Tereza Kesovija je imela več sreče ...

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.