P.M. | 24. 1. 2023, 18:35

Britanski dvor sporočil veselo novico: prihaja še en dojenček

Profimedia

Kraljeva družina se bo poleti povečala za še enega člana. 

Princesa Eugenie, hči princa Andrewa, in njen mož Jack Brooksbank bosta postala drugič starša, so sporočili iz Buckinghamske palače. Veselo novico je na Instagramu potrdila tudi princesa sama, ki je ob fotografiji, na kateri njun enoletni sin August Philip poljublja njen trebuh, zapisala: "Z veseljem sporočamo, da se bo naša družina poleti povečala." 

Instagram/PrincessEugenie/posnetek zaslona

32-letna vnukinja pokojne britanske kraljice Elizabete II. in njen štiri leta starejši mož sta zelo sodoben par. Oba si zelo prizadevata za samostojni profesionalni karieri, Eugenie je tudi glasna zagovornica ohranjanja oceanov in življenja brez plastike. Pred časom je v Kaliforniji obiskala princa Harryja in njegovo Meghan. Britanski mediji so se takrat na veliko razpisali o tem, da je prav Harryjeva mlajša sestrična njuna edina družinska zaveznica. Tudi v nedavnem dokumentarcu Harry & Meghan, ki ga predvaja Netflix, je mogoče videti mlajšo hčerko princa Andrewa in Sarah Ferguson, kako se mudi na obisku pri odtujenemu paru.

Otrokovega spola princesa v svoji objavi ni razkrila. A kakorkoli, pokojna kraljica Elizabeta bi bila zagotovo ponosna na novega družinskega člana.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.