P.M. | 22. 2. 2024, 22:11

Slavni igralec, o katerem govori ves svet, v svojem domu nima dveh stvari, brez katerih drugi ne moremo živeti

Profimedia

Trenutno je v samem središču pozornosti, a kot je večkrat povedal, mu ta ne godi preveč.

Igralec Cillian Murphy, ki je nedavno prejel britansko filmsko nagrado bafta za svojo vlogo v epskem filmu o očetu atomske bombe Juliusu Robertu Oppenheimerju režiserja Christopherja Nolana, nasmiha pa se mu tudi oskar, se ne želi odpovedati svojemu preprostemu življenjskemu slogu. Marsikdo je bil namreč zelo presenečen, ko je izvedel, da igralec doma nima interneta, poleg tega pa tudi zelo nerad uporablja mobilni telefon.

47-letni Irec že od nekdaj skrbno varuje svoje zasebno življenje in ne mara biti preveč izpostavljen soju žarometov, še manj pa rumenemu tisku. V nekem intervjuju je priznal, da mu slava, ki jo s seboj prinaša njegova služba, ne diši preveč. Ter tudi, da sanja o dnevu, ko bosta njegova filmska kariera in zasebno življenja popolnoma ločena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyofficiall)

Murphy je od leta 2004 v zakonu z Yvonne McGuinness, s katero sta se spoznala že leta 1996. Par ima dva otroka, 18-letnega sina Malachyja in 17-letnega Arana, ki ju vzgajata po precej strogih pravilih. To velja tudi za brskanje po spletu, saj v družinski hiši nimajo internetnega priključka.

"Sem oče dveh najstnikov. Tudi sam sem bil nekoč mlad, razumem, kako težko je mlademu človeku v današnji družbi. To je zelo zahteven čas odraščanja, stvari se spreminjajo z zelo veliko hitrostjo. Vsi se zavedamo posledic interneta in spletnih vsebin, zdi se mi, da otroci preveč živijo v teh napravah," je igralec pred časom dejal za The Mirror.

Cillian Murphy, njegova žena  Yvonne McGuinness in igralski kolega Robdert Down Jr.

Cillian Murphy, njegova žena Yvonne McGuinness in igralski kolega Robdert Down Jr.

Instagram/Cillian Murphy

Leta 2015 je irski zvezdnik, ki ga zadnje čase hočejo v svojih filmih imeti vsi režiserji, kupil čudovito hišo na zelo zaželeni lokaciji v južnem Dublinu. Ta ima šest dvoposteljnih sob in dnevno sobo s kaminom, do morja je le pet minut hoje, v bližini pa so številni parki in dobre šole, knjigarne in knjižnice.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec