P.M. | 22. 2. 2024, 16:33

Načrtovala sta družino in živela skupaj, nato pa je izvedela, da se je poročil z drugo: "Nikoli več se mi ni oglasil"

Profimedia

Za poroko svojega zaročenca z drugo žensko je igralka izvedela iz medijev. 

Ameriška igralka Laura Dern ima za seboj zelo bridko ljubezensko izkušnjo, po kateri si dolgo časa ni opomogla. Nedolgo po tem, ko se je razšla s svojim nekdanjim fantom Jeffom Goldblumom, s katerim sta se zaljubila med snemanjem filma Jurski park, je v njeno življenje prišel igralec Billy Bob Thornton. Pisalo se je leto 1997 in oba sta bila takrat na vrhuncu filmske slave.

Profimedia

Thornton se je v tistem času ločeval od svoje četrte žene, manekenke Pietre Dawn Cherniak, s katero se je poročil leta 1993. Iskrica med Lauro in Billyjem je vzplamtela v trenutku, ko sta se srečala med gostovanjem v oddaji Ellen DeGeneres, in sicer v kultni epizodi, v kateri je slavna voditeljica razkrila, da ima pravzaprav rada ženske. Igralca sta že kmalu začela živeti skupaj, načrtovala sta družino in se zaročila, vsega pa je bilo konec leta 1999, ko je Billy na snemanju filma "Kontrolerji letenja" spoznal Angelino Jolie. Medtem ko je bila Laura močno prepričana v trdnost in stabilnost njunega razmerja, jo je Billy Bob popihal z 20 let mlajšo zvezdnico, s katero je skočil celo v zakonski jarem. Novica o poroki nekdanjega partnerja, za katero je izvedela iz medijev, je Dernovo neizmerno prizadela in si dolgo ni opomogla.

Čeprav sta ves čas zatrjevala, da sta si usojena, je po treh letih zakona Angelina vložila zahtevo za ločitev.

Čeprav sta ves čas zatrjevala, da sta si usojena, je po treh letih zakona Angelina vložila zahtevo za ločitev.

Profimedia

Billy Bob Thornton se je izselil iz njunega skupnega doma, ne da bi se soočil z njo ali ji namenil vsaj kakšno besedo v slovo. "Medtem ko sem bila na snemanju novega filma in me ni bilo doma, se je moj fant poročil z drugo. Nikoli več se mi ni oglasil, zgodilo se je kot nenadna smrt, brez razlage ali uradnega konca," je Laura nekoč povedala za revijo Talk. Novica o poroki Angeline Jolie in Billyja Boba Thorntona je šokirala tudi javnost in njune oboževalce, saj do tistega trenutka nihče sploh ni vedel, da sta par.

Billy Bob Thornton danes.

Billy Bob Thornton danes.

Profimedia

Mnogo kasneje je igralec priznal, da mu je žal, da je prizadel in povzročil bolečino svoji nekdanji zaročenki. Zanimivo je tudi, da sta se Laura in Angelina poznali že prej, Laura je namreč malo Angie čuvala, ko je ta imela osem let.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec