P.M. | 16. 11. 2023, 15:32

Lepota na kvadrat: podobnost je očitna, a katera je mama in katera hči?

Profimedia

Mama je bila modna kraljica v devetdesetih, za njeno hčerko pa se danes tepejo vse modne hiše.

Kljub temu, da ima 57 let, je nekdanja manekenka Cindy Crawford pred nekaj tedni krasila naslovnico revije Vanity Fair, ob tem pa so se številni strinjali, da še vedno spada v sam vrh modne industrije. Cindy Crawford pa ima tudi svojo modno naslednico, njena 22-letna hčerka Kaia Gerber namreč vse bolj uspešno stopa po njenih stopinjah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Zelo sta povezani

Ne le, da sta si mama in hči zelo podobni, med njima je tudi močna vez in pogosto se pojavljata skupaj tako na modnih kot tudi drugih družabnih dogodkih. Pred dnevi so ju fotografi skupaj ujeli na 74. slavnostni podelitvi ameriških knjižnih nagrad v New Yorku. Videti sta bili kot prijateljici, ne pa kot mama in hči, so se strinjali prisotni.

Profimedia

Kaia je že v zelo mladih letih igrala v seriji oglasnih kampanj za modne znamke. Odkar je leta 2017 debitirala na tednu mode, pa je osvojila naslov Model leta na podelitvi britanskih modnih nagrad.

V skrbeh zaradi hčerkine izbire

Ko se je Kaia odločila za vstop v svet mode, se je sprva izjemno bala, je Cindy povedala za revijo People. "Ves čas sem bila ob njej in prisotna na snemanjih," je dejala. Kot bivša manekenka in ena izmed najbolje plačanih svetovnih modelov, je zelo dobro spoznala pasti modnega sveta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Svojo hčerko je želela zaščititi pred vsem slabim. "Še danes imava pravilo, da se vedno slišiva po telefonu, ko se vrne domov," je dejala nekdanja manekenka.