M. P. | 3. 5. 2022, 18:08

Nekdanja striptizeta ostala brez OGROMNE vsote denarja, pravico bo na sodišču iskala ponovno

Profimedia

Slavne sestre Kardashian so na prestižnem modnem dogodku Met Gala gotovo odprle še eno steklenico penine, ko so prejele to fantastično novico.

Ob zaključku sodnega procesa, v katerem jih je tožila nekdanja striptizeta in bivša svakinja Blac Chyna, je porota sestre Kim in Khloé Kardashian ter Kylie in njihovo mater Kris Jenner spoznala za nedolžne.

Zakaj jih je tožila?

Blac Chyna je od slavne družine zahtevala poravnavo stroškov v višini 93 milijonov evrov, ki so nastali zaradi njihovega domnevnega vpletanja v usodo njenega resničnostnega šova Rob&Chyna. Po desetih urah pogovorov za zaprtimi vrati je losangeleška porota odločila, da družina Kardashian ni kriva navedenih obtožb.

V procesu, ki se je v sodni dvorani odvijal od sredine aprila, so Kim in Khloé Kardashian ter Kylie in Kris Jenner med drugim razkrile, da je Chyna večkrat kazala nasilno obnašanje, zaradi katerega je družini povzročala sive lase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

Grozila s smrtjo Kylie

66-letna 'mamadžerka' Kris Jenner je med zaslišanjem trdila, da je Blac Chyna nekoč zagrozila, da bo ubila najmlajšo članico družine, Kylie Jenner. Ob tem je rekla, da je njena družina zaradi tega živela v neprestanem strahu.

Nekaj grozljivih podrobnosti iz razmerja njenega polbrata s Chyno je opisala tudi sama Kylie. Kot je povedala, je  nekdanja partnerka Roba celo davila z žico telefonskega polnilca, med prepirom je mahala tudi s pištolo, a je na srečo ostalo le pri grožnjah z njeno uporabo.

Novico o zmagi na sodnem procesu so slavne sestre dočakale na kultni prireditvi Met Gala v newyorškem Metropolitanskem muzeju, ki na rdečo preprogo privabi vse največje zvezdnike. Letos je največ medijske pozornosti dobila prav Kim Kardashian.

V nov boj za denar

Med sojenjem so nevpletenost družine v usodo šova Rob&Chyna potrdili tudi odgovorni pri televizijski mreži E!, ki so dejali, da se je šov končal takrat, ko se je končalo razmerje med Chyno in Robom in ne zaradi vpletanja družine.

Odvetnica Blac Chyne je po zaključku sodnega procesa že najavila, da se bo na odločitev pritožila. Družina Kardashian se do tega trenutka na zmago na sodišču ni javno odzvala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.