19. 5. 2021, 11:32

Drew Barrymore v intervjuju z Dylan Farrow: "Obžalujem, ker sem verjela Woodyju Allenu."

profimedia

V pogovorno oddajo The Drew Barrymore show je voditeljica (in igralka) Drew Barrymore povabila Dylan Farrow, posvojeno hči Mie Farrow in Woodyja Allena, ki je nase (ponovno) in svojo trpko zgodbo zlorab opozorila, ko je izšla serija dokumentarnega filma Allen v. Farrow. Tekom intervjuja je Barrymore priznala Dylan, da ji je žal, ker je bila skušaj s številnimi kolegi in oboževalci Woodyja Allena v preteklosti zavedena.

"Snemala sem filme z Woodyjem Allenom," razlaga Barrymore. "Z njim sem bila leta 1996 v filmu Everyone Says I Love You in takrat je veljalo, da ni večjega dosežka za igralca, če dela z Woodyjem Allenom. Potem pa sem imela otroke. In to me je spremenilo. Dojela sem, da sem bila ena tistih ljudi, ki so se pustili 'prinesti naokoli' in videti zgolj tisot, kar jim je bilo povedano. Šele zdaj zares vidim, kaj vse se je dogajalo v indrustriji, in tako je zato, ker si ti sprejela tako pogumno odločite. Za to se ti zahvaljujem."

Dylan Farrow, ki je kot sedemletna deklica leta 1992 prvič obtožila spolne zlorabe očima Woodyja Allena je ob njenih besedah skoraj zajokala.

"Že samo ob tem, ko te slišim to govoriti, bi najraje zajokala, tako veliko mi pomeni. Meni ni težko reči: 'Seveda ne bi smela delati z njim, ker je kreten, ker je pošast', a se mi zdi prav tako pogumno in zelo velikodušno, ko mi zaupaš svojo zgodbo in to, kar si sama dala skozi, potem pa si bila pripravljena narediti revizijo vsega, kar si verjela do sedaj."

Barrymore in Farrow sta se nato pričele pogovarjati o dokumentarnem filmu Allen v. Farrow, pri čemer je Dylan omenila, da ji je dokumentarec pomagal, da je končno odkrito spregovorila z brati in sestrami. Nekateri izmed njih so bili 'šokirani', a so privolili v to, da nastopijo v dokumentarcu. Eden od njih je bil njen brat Fletcher Previn. Spet drugi pa so zavrnili sodelovanje v filmu režiserjev Kirbyja Dicka in Amy Ziering.

"... a jih razumem. Sčasoma je vse več in več mojih bratov in sester pristopilo k projektu, le peščica se je umaknila. Tudi z njimi sem govorila in spoštujem njihovo odločitev.

Morda vas bo zanimalo tudi:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.