Ž.A. | 4. 11. 2021, 18:06

[EXATLON] Nives Orešnik iskreno spregovorila o posledicah šova in sotekmovalki Marjanci

PLANET TV/Siol.net
[EXATLON] Nives Orešnik iskreno spregovorila o posledicah šova in sotekmovalki Marjanci (foto: PLANET TV/Siol.net)

Nives Orešnik je samozavestno nastopala v šovu Exatlon, so jo pa na tej poti pogosto ovirale poškodbe - majhne in tudi takšne malce resnejše. Danes je na svojem Instagram profilu v Instagram zgodbah odgovarjala na vprašanja sledilcev. Seveda so bila vprašanja vezana na priljubljen resničnostni šov, vendar Nives vsega ni smela razkriti.

Exatlon je bila težka preizkušnja

Še preden je začela z odgovarjanjem na vprašanja, je na Instagram zgodbi objavila svojo fotografijo v spodnjem perilu in zapisala:

Nives je ponovno spregovorila (tokrat ŠE BOLJ ISKRENO): [EXATLON] Nives Orešnik brutalno iskreno o Marjanci Polutnik: "Ni mi všeč njen neiskren in lažniv karakter!"

"Da je bil Exatlon precej težka preizkušnja, se pozna tudi na moji telesni teži. Od začetka tekmovanja imam danes po dveh mesecih tekmovanja in po bolezni 5 kilogramov manj kot sem jih imela ob vstopu v tekmovanje."

Posledice pa se ne kažejo le na telesni teži, vendar tudi po poškodbah. Če ste spremljali šov, ste videli, da je Nives utrpela kar nekaj poškodb. Nekaj jih je bilo manjših, katere so doživeli vsi udeleženci, v eni izmed tekmovanj pa se je močno udarila v glavo.

Preberite tudi: 5 astroloških znamenj, za katere je značilno, da jim RAZPOLOŽENJE POGOSTO NIHA
Mogoče vas zanima tudi: Dobrodošli v vzporedni digitalni svet (ki ga Mark Zuckerberg napoveduje z Meto)!

"Na hitro vam bom pokazala vse manjše poškodbe, zaradi katerih bo za nekaj časa moja manekenska kariera malo trpela. Zanimivo je, kaj vse ostane na koži," se je pošalila Nives in na posnetku pokazala vse rane, ki si jih je pridelala na poligonih. Šaljivo je nadaljevala in kazala na posamezne poškodbe ter se jih posamično spominjala - eno na poligonu Pekel, drugo zaradi mivke, tretjo na poligonu Tobogan, spet četrto v mestu Exatlon.

So imeli med tekmovanjem gledalce in kako dolgo po predaji je še ostala tam?

Nekatere sledilce je zanimalo, ali so imeli med tekmovanjem gledalce in če si lahko prišel navijat, če si se blizu nahajal. "Poligoni so zaprti za gledalce. Mogoče se da videti tiste na morju, če greš mimo s čolnom," jim je odgovorila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Nives ni smela razkriti, kako dolgo je po izločitvi čakala tam, preden je lahko prišla domov 

"Nekaj dni sem tam še ostala, da sem se pozdravila," in to je vse, kar je smela razkriti.

Je pa povedala tudi, da dostopa do telefonov in interneta niso imeli, kar pomeni, da so bili med tekmovanjem popolnoma odklopljeni od dogajanja doma. 

"Franku privoščim boljšo punco kot je Marjanca."

Znano je, da je Nives o Marjanci Polutnik že spregovorila. Da se spomnimo: "Ne vem točno, kaj bi si mislila o njej. Je precej nepredvidljiva, včasih se mi zdi malo tudi neiskrena, je pa zelo fokusirana na zmago in tako tudi deluje v ekipi. Bi si pa želela, da bi jo ljudje bolje razumeli, saj kolikor sem jo jaz spoznala, se mi ne zdi slaba oseba."

Je pa zato komentar o Marjanci dopolnila sedaj:

"Franko in Meri nista skupaj - vsaj ne uradno. Ni mi izgledalo, da bi bila, ko sem bila tam, da bi bila na tak način povezana. Se pa mogoče po šovu kaj razvije. Bi pa Franku privoščila boljšo punco kot je Marjanca. Zaslužil bi si iskreno in prijazno punco."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Njen favorit je njen partner Andrei Lenart

"Mislim, da ni treba dvakrat razmisliti o tem, kdo je moj favorit v Exatlonu. Hvaležna sem, da sva skupaj doživela to izkušnjo in držim pesti, da bo z Lenartom vse vredu v nadaljnih tekmah. Po tem ko sva vse tedne zelo dobro prestajala, nobena stvar ni niti malo zamajala najinega odnosa, nobenega prepira, drame, veliko podpore in razumevanja, zato lahko še bolj gotovo rečem, da imam “zlatega” partnerja. Iskren, umirjen, nekonflikten, večkrat mogoče bolj tih, ampak glasen takrat ko je potrebno, športen in vztrajen. Dolgo sem dvomila, da bom kdaj srečala dobrega fanta, pa sem potem naletela na njega. Ko je partnerjeva sreča tudi tvoja, ko mu želiš najboljše, ko bi naredil vse, ko bi skupaj z njim rad čimbolj izkoristil življenje in ko oba čutita in delata enako, se lahko razvijejo najlepši odnosi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Priporočamo tudi: [FOTO] Rogličeva žena Lora za poročni dan izbrala prečudovito elegantno obleko

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.