Ž.A. | 24. 6. 2022, 09:53

Brad Pitt iskreno o ločitvi in alkoholizmu: "Več let sem živel z lažjo obliko depresije."

Profimedia

Priljubljeni hollywoodski zvezdnik se danes po mnogih letih izkušenj in trpljenja postavlja na noge. Za obširen intervju je razkril podrobnosti iz svojega življenja.

"V preteklih štirih ali petih letih nenehno sanjam, da me nekdo napade in zabode. Vedno se dogaja ponoči in po temi, medtem ko hodim po poti v parku," je delček svojih nočnih mor opisal Brad Pitt.

Hollywoodski zvezdnik je nedavno za moško revijo GQ dal izredno iskren in oseben intervju, v katerem se je dotaknil svojih najhujših nočnih mor. Govorimo o dejanskih nočnih morah in hkrati o vseh težkih življenjskih trenutkih od ločitve, alkoholizma in filmske kariere.

Se je Brad Pitt rešil nočnih mor?

Zvezdnik se je reševanja težave lotil na povsem poseben način. Odločil se je, da prouči svoje nočne more. To pomeni, da je proučil vsak dogodek, vsako stvar in dejanje ter vsemu poizkusil pripisati pomen. In pomagalo mu je - z razumevanjem sanj je prišel do tega, da so ga vse manj mučile.

"Mojo razlago sanj, v katerih so me zabadali, delim na dva dela. Površinsko te sanje govorijo o mojih strahovih, strahu in osamljenosti. Ampak pod vsem tem se mi je zdelo, da gre za zakopane potrebe - vsi tisti vidiki glede mene, ki niso smeli zacveteti, ko sem še bil otrok," je dejal.

Ločitev na očeh vseh - kako je vplivala nanj?

Igralec ima že 58 let in kmalu bo minilo 6 let, odkar sta se ločila z dolgoletno partnerko Angelino Jolie, s katero imata kar šest otrok.

Leta 2016 po ločitvi z Angelino si je zadal, da neha s pitjem. Odločil se je, da bo obiskal srečanje anonimnih alkoholikov. 

"Obiskoval sem 'kul' moško skupino, ki je bila zelo zasebna in skrbno izbrana in zato tudi varna. Videl sem namreč primere drugih ljudi, kot je Philip Seymour Hoffman, ki so izlili svoja čustva, medtem pa jih je nekdo snemal. To je zame grozno," je dejal Brad, kar pomeni, da je moral skupino izbrati resnično previdno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizaveta Porodina (@elizavetaporodina)

Med pandemijo se je prav tako odločil, da neha kaditi, zato je med intervjujem ves čas žvečil nikotinsko žvečilko. "Nisem zmožen pokaditi le ene ali dveh cigaret na dan," je dejal Brad in dodal, da je moral čisto prenehati, sicer mu ne bi uspelo.

Priznal je tudi, da ga glasba navdaja z veseljem. Tudi veselje je bilo novo odkritje zanj, sicer pozneje v življenju: "Več let sem živel z lažjo obliko depresije." Dejal je, da šele po tem, ko je poskusil zaobjeti vse strani sebe, kar pomeni tako lepo stran kot tudi grdo, je končno uspel ujeti trenutke veselja.

Kaj pa karierne odločitve?

Brad je na hollywoodski sceni že več kot 30 let in pravi, da se bliža čas upokojitve. "Razmišljam o tem, da sem na koncu. V zadnjem semestru ali trimestru," je dejal. 

Čeprav že razmišlja o koncu kariere, pravi, da je eden izmed tistih, ki govori skozi umetnost, zato bo vedno del njega. "Če ne ustvarjam, na nek način umiram," je še dodal.

In kako je zaključil intervju? Dejal je, da so vsa srca zlomljena in da ni pri nikomur drugače.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.