23. 6. 2022, 11:02

Severina spet na sodišču. Razlog? "Verbalno in agresivno je napadla socialno delavko."

Marko Prpic/PIXSELL/N1 Hrvaška
Severina spet na sodišču. Razlog? "Verbalno in agresivno je napadla socialno delavko." (foto: Marko Prpic/PIXSELL/N1 Hrvaška)

Občinsko prekrškovno sodišče v Zagrebu je zoper hrvaško glasbeno ikono izdalo prijavo, ki jo je znova postavilo na zatožno klop.

50-letna Severina Vučković je v začetku leta, in sicer na valentinovo, razžalila delavko Centra za socialno delo Maksimir, poroča 24sata

Že pred tremi meseci je center proti njej podal prijavo, saj je eno izmed delavk "verbalno napadla", še poročajo hrvaški mediji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Napadla jo je zaradi prijave 

Po poročanju 24sata so na zagrebški policijski upravi pojasnili, da je "verbalno in agresivno napadla socialno delavko", pri čemer je svojo jezo dokazala tudi več drugim sodelavcem. 

Vprašala naj bi jo, "s kakšno pravico so poslali socialno delavko na naslov njene matere". Socialna delavka je v prijavi navedla, da ji je skušala pojasniti, da mora center odgovoriti na vsako prijavo s sumom nasilja, ki jo pošlje družinski član, pojasnjujejo na 24sata

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je uporabila tudi kletvice, kot pojasnjujejo hrvaški mediji. Uporabila naj bi te besede: "Je**m vam majku vsem, to je zaje**no, zaje**li ste me devet let in zdaj je dovolj." 

Težava izvira iz slabega odnosa med sestrama

Spor naj bi izviral iz dejstva, da se je socialna delavka skušala vplesti v prepir med njo in sestro Marijano, ki živi v Beogradu.

Njuna mama Ana, ki ima zdravstvene težave, več časa preživi s Severino, Marijana pa naj bi se pritožila, da stika z mamo ne uspe vzpostaviti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Marijana je tudi opozorila, da zaradi Severine maminega zdravstvenega stanja sploh ne pozna, krivi pa jo tudi za slabo razmerje s hčerko Mijo Popović.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.