14. 4. 2022, 18:00

Jennifer Lopez presenetila z novico, oboževalci presrečni

Profimedia

Ameriška zvezdnica se je nedavno zaročila, uspeh pa žanje tudi na poslovnem področju. 

Glasbenica, ki je leta 2020 skupaj s Shakiro navdušila med polčasom nogometne tekme v Miamiju, bo v mesecu juniju izdala poseben film z naslovom Halftime, v katerem bo gledalcem omogočila tako vpogled v zaodrje Super Bowl kot pregled njenih preostalih dosežkov, med katerimi je tudi nastop na Bidnovi inavguraciji, poroča 24ur.com. 

Nepozaben Super Bowl

Osrednjo vlogo bo v filmu nosil pevkin nastop na Super Bowl v Miamiju, kjer je leta 2020 skupaj s Shakiro navdušila večmilijonsko občinstvo po vsem svetu. "Halftime bo ponudil intimen vpogled izza zavese in razkril trdo delo in odločnost, ki delata Jennifer Lopez takšno ikono, kakršna je," so ob najavi filma zapisali pri filmskem festivalu Tribeca, kjer bo film 8. junija doživel svetovno premiero.  

In kaj vse bo v film zajeto? "Vse od filmskih vlog ter svetovnih odrov, pa do njenega Super Bowl nastopa in nedavne prisotnosti na inavguraciji," obljubljajo vodilni pri festivalu, ki se bo odvil blizu pevkinega rojstnega Brooklyna.

Vzor mnogim

"Dokumentarec se bo osredotočil na svetovno superzvezdnico, ki je skozi desetletja s svojo vztrajnostjo in kreativnostjo navdušila številne. In to je šele začetek," so prepričani na filmskem festivalu, ki za film pravijo, da je odskočna deska za drugo polovico pevkinega življenja, ki se je v 52. letih razvila v ponosno žensko, ustvarjalko in mater latinskih korenin, ki svoj vpliv uporablja v dober namen.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.