P.M. | 18. 3. 2023, 22:13

Keanu Reeves od oboževalke dobil ženitno ponudbo, takšnega odgovora ni pričakovala

Profimedia/fotomontaža

Slovi kot najbolj prijazen hollywoodski igralec, ki ga slava in prestiž nikoli nista preveč zanimala.

Na premieri četrtega dela filma John Wick je oboževalka igralca v New Yorku zasnubila, on pa ji je z nasmeškom na obrazu odgovoril: "V redu, ampak pazi, kaj si želiš." To, da se je zvezdnik sploh odzval, je žensko v zbrani gneči vzhičenih oboževalcev pred filmsko dvorano pustilo popolnoma brez besed. Ameriški mediji so bili navdušeni nad igralčevim izkazom spoštovanja do oboževalke, po katerem je tudi sicer znan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanu Reeves Fan Page (@keanureevesfanpage2020)

Mediji so se že velikokrat razpisali o tem, da Keanu Reeves nikoli ne zavrne fotografiranja z oboževalci, da skrbi za brezdomce, levji delež svojih filmskih honorarjev daje v dobrodelne namene in živi v hotelih, saj kljub svetovni slavi nima v lasti prestižne vile. Igralca pogosto tudi vidijo med vožnjo na podzemni železnici, če pa se že odloči za taksi, taksistom vedno pusti zelo visoko napitnino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanu Reeves Online (@keanureevesofflcal_)

Ob tem je treba dodati, da je v zasebnem življenju preživel že marsikaj težkega. Najhuje je bilo, ko je njegova nekdanja zaročenka, ameriška igralka Jennifer Syme, umrla v prometni nesreči. Dolgo je trajalo, da se je postavil na noge in se vrnil k igralskemu poklicu, po franšizi filma Matrix pa je njegova kariera samo strmo naraščala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.