R.S. | 25. 5. 2023, 08:44

Otroški zvezdnik blestel v filmih, nato pa ... njegovo izginotje še danes buri duhove

Twitter/ne0petsgirl/Profimedia/fotomontaža

Igral je tudi v priljubljenem filmu Beethoven, ki se vrti okoli nagajivega psa bernandinca. Nekaj let pozneje so za njim izginile vse sledi ...

Ameriški igralec Joe Pichler je igral od svojega četrtega leta. V svoji karieri je zaigral v filmih Touched by an Angel, Varsity Blues, Children on their Birthdays, najbolj znan pa je po vlogi Brennana Newtona v drugem in tretjem delu filma Beethoven. Njegova zadnja vloga je bila v drami Their Birthdays leta 2002. Štiri leta pozneje je izginil. Kaj je šlo narobe?

Iščejo ga že 17 let

5. januarja 2006 je 18-letni igralec odšel na zabavo s prijatelji, pozneje pa izginil neznano kam. Ob štirih zjutraj je poklical prijatelja, ki je rekel, da je bil 18-letnik zelo žalosten in pijan. Njegov avtomobil so našli 9. januarja 2006. Od takrat njegovi bližnji in oblasti skušajo odkriti, kaj se mu je v resnici zgodilo.

Na listku, ki so ga našli v avtomobilu, je bila izražena želja, da bi bil igralec "boljši brat". Prav tako je bilo zapisano, da bi njegove osebne predmete predali mlajšemu bratu. Družina tega ni obravnavala kot samomorilski listek, za policijo pa je bil to že zaključen primer. Družini naj bi policisti povedali, da je najstnik verjetno skočil z bližnjega mostu. Menili so, da se bo njegovo truplo verjetno pokazalo v vodi v nekaj mesecih. Vendar se to nikoli ni zgodilo. 

Robbie Davis, vodilni detektiv pri tem primeru, je za Associated Press dejal, da "obstajajo dobri namigi, da bi lahko šlo za samomor, vendar tega zagotovo ne vemo", in dodal, da ni razloga za sum o kaznivem dejanju. Njegovega trupla niso nikoli našli, družina pa je prepričana, da je šlo za kaznivo dejanje.