9. 6. 2022, 10:08

Vse oči znova uprte v J. Lo! Ne boste verjeli, kaj vse je pokazala

Instagram/Jennifer Lopez

Dočakali smo težko pričakovano premiero dokumentarnega filma, ki omogoča vpogled v kariero in življenje svetovno znane pevke in igralke. Ker je bila 52-letnica zvezda večera, je temu primerno seveda izbrala tudi večerno toaleto.

52-letna pevka in igralka Jennifer Lopez je v dokumentarnem filmu oboževalcem razgalila svojo osebno plat. Gledalci bodo tako dobili ekskluziven vpogled v njeno zvezdniško življenje in delo, kar je prava redkost.

Dokumentarec z naslovom Halftime (Polčas) je režirala Amanda Micheli. Njegova zgodba sledi karieri Jennifer Lopez, s poudarkom na njenem nastopu med polčasom športnega dogodka Super Bowl. 

"Nisem še videla končnega izdelka," je Lopezova povedala pred projekcijo. "Živčna sem, vendar kljub temu navdušena."

Poglejte, kako čudovita je bila

J. Lo je za premiero izbrala oprijeto, drzno, prosojno črno obleko, s katero je izžarevala ogromno samozavesti in seksapilnosti. V njej je pokazala tudi svojo lepo oblikovano postavo, ki je malo tudi posledica njenega zadnjega filma Hustlers (Prevarantke na Wall Streetu), v katerem se je slavna igralka vrtela in plesala ob drogu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dogodek je bil izjemno čustven 

Zgodba je osebnoizpovedna, zato je bilo za pričakovati, da bo na premieri Jennifer izjemno čustvena. Presenetile so jo tudi mlade plesalke, ki so zaplesale skupaj z njo na Super Bowlu in jo obdarile z bogatim šopkom. Pri tem ni manjkalo solz. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.