P.M. | 13. 3. 2023, 21:51

Sandra Bullock po dolgem času spet v javnosti: "Videti je sijajno" (FOTO)

Instagram/Sandra Bullock Official

Pred časom je filmski svet in oboževalce presenetila z izjavo, da si bo vzela premor od igranja.

Sandra Bullock se je minuli vikend prvič po dolgem času pojavila v javnosti. Skupaj z nekaterimi drugimi znanimi obrazi iz sveta zvezdništva se je udeležila zabave pred podelitvijo oskarjev. 58-letna igralka je pred letom dni številne oboževalce razžalostila z odločitvijo, da nekaj časa ne bo snemala filmov. Zvezdnica je dejala, da je "ob večerih raje doma s svojima otrokoma, kot da hodi po zabavah." Svoj daljši igralski premor si je vzela, da bi se popolnoma posvetila družinskemu življenju. "Z družino želim biti 24 ur na dan in temu cilju se bom v bodoče povsem predala," je povedala v nekem intervjuju. Ob tem je pomirila oboževalce z izjavo, da se bo nekega dne vrnila v igralske vode.

Sandra Bullock s partnerjem in otrokoma.

Sandra Bullock s partnerjem in otrokoma.

Profimedia

Tik pred letošnjo slavnostno podelitvijo oskarjev so fotografi Bullockovo ujeli v družbi igralke Demi Moore na zabavi, ki se po navadi zgodi vikend pred velikim večerom. Zabava je tokrat potekala v hotelu Sunset Tower v Zahodnem Hollywoodu, zvezdnica filmov GravitacijaHitrost in Snubitev pa je bila videti "sijajno", so se v komentarjih na družbenih omrežjih strinjali njeni oboževalci.

Nagrajenka z oskarjem iz leta 2010 si je za to priložnost omislila svetlečo črno bluzo z globokim izrezom na črne široke hlače, medtem ko so ji na stran počesani dolgi lasje prek ramena padali skoraj do pasu. Kasneje so jo videli tudi v družbi igralskega kolega Brandana Fraserja, ki je na letošnji podelitvi prejel zlati kipec za glavno moško vlogo v filmu The Whale (Kit).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Bullockova je oba otroka posvojila potem, ko se je razšla s svojim možem, izdelovalcem motorjev Jessejem Jamesom. Po letih samskega življenja je le našla novega srčnega izbranca, fotografa in nekdanjega manekena Bryana Randalla.