A. B. | 13. 3. 2023, 09:16

Fotograf se je zapletel v njeno obleko, nato pa ... Lady Gaga je osvojila srca tistih, ki so mislili, da je ledena kraljica (VIDEO)

Profimedia/Youtube/Access Hollywood/fotomontaža

Letošnja podelitev oskarjev je bila pestra, živahna in polna objokanih zmagovalcev, ki so z odprtim srcem prejeli dodeljene nagrade. A trenutek, ki se je zgodil priljubljeni pevki, je še posebej zaznamoval letošnjo slavnostno preprogo. 

Lady Gaga je na podelitev letošnjih oskarjev prišla v Versacejevi obleki, ki ji je popolnoma pristajala. Očarala je prisotne na rdeči preprogi in širšo javnost ter gledalce, ki so prireditev spremljali prek televizijskih zaslonov. Naj spomnimo, da letošnja preproga prvič od leta 1960 ni bila rdeča, temveč v barvi šampanjca. 

Medtem ko so oboževalci vzklikali njeno ime in se je počasi odpravljala k vhodu v gledališče Dolby Theatre v Los Angelesu, se je čez konec njene obleke spotaknil fotograf. 

Profimedia/fotomontaža

Filmski sprehod ali pomoč fotografu?

Čeprav je rdeča preproga namenjena temu, da se filmske zvezde v slogu sprehodijo po preprogi, je Gaga fotografu priskočila na pomoč. Ta se je namreč spotaknil čez njeno obleko in čeprav bi ga lahko prezrla ter nadaljevala, je takoj odhitela k njemu in ga vprašala, ali je v redu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reuters (@reuters)

Ko je ugotovila, da je z njim vse v redu, se je pevka vrnila na dogodek, gledalci pa so pohvalili njeno lepo gesto. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca)

Očistila obraz, oblekla strgane hlače in zapela 

Gaga se je v nedeljo zvečer pojavila na odru podelitve oskarjev in nepričakovano izvedla za oskarja nominirano pesem Hold My Hand iz filma Top Gun: Maverick - in edina stvar, ki je bila bolj presenetljiva od tega, da se je to po predhodnih zanikanjih sploh zgodilo, je, kako zelo ubrana, a hkrati izjemno preprosta je bila njena izvedba pesmi.

Gaga je svojo balado odpela v majici s kratkimi rokavi, raztrganih hlačah in popolnoma brez ličil. Pesem je dobila presenetljivo korenito rockovsko priredbo v nasprotju z baladno izvedbo, ki smo je sicer vajeni. "To je zame zelo osebno," je povedala v uvodu v svoj nastop. "Vsi potrebujemo drug drugega. Potrebujemo veliko ljubezni, da lahko hodimo skozi življenje. Včasih potrebujemo junake. Heroji so povsod okoli nas ... Morda boste ugotovili, da ste lahko sami svoj junak, tudi če se v sebi počutite zlomljeni," je dejala. 

Profimedia

Oskarja za najboljšo izvirno presem ni prejela, temveč je zlati kipec domov odnesla pesem Naatu Naatu, iz filma RRR (glasba M.M. Keeravaani, besedilo Chandrabose). O zmagovalcih drugih kategorij preberite na povezavi spodaj. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.