P.M. | 21. 3. 2023, 19:11

Slovela je kot ena najlepših televizijskih mam, pravijo, da je šla z lepotnimi posegi predaleč (FOTO)

Profimedia

Ameriško igralko in zvezdnico komične nanizanke Laurel Graham smo občudovali tudi pri nas. Bi jo danes še prepoznali?

Zvezdnica komedije o materi in hčerki je osvojila gledalce po vsem svetu in jih je zabavala kar sedem sezon. Laurel Graham, ki je bila takrat v svojih tridesetih, je slovela kot ena najlepših žensk na malih zaslonih. Igralka je nedavno praznovala 56. rojstni dan, v javnosti pa se ne pojavlja več prav pogosto.

Ko se je lani udeležila premiere filma "The Mighty Ducks: Game Changers", so ameriški tabloidi pisali, da ima nenavadno brezizrazen obraz, na katerem ni skoraj niti ene same gube. Pojavljati so se začele govorice, da je zvezdnica — tako kot mnoge njene slavne kolegice  — podlegla pritiskom o mitu večne mladosti in se prepustila rokam lepotnih kirurgov.

Lauren je najbolj znana po vlogi Lorelai Gilmore v uspešnici Gilmore Girls (Midve z mamo),  ki so jo predvajali od leta 2000 do 2007.

Lauren je najbolj znana po vlogi Lorelai Gilmore v uspešnici Gilmore Girls (Midve z mamo),  ki so jo predvajali od leta 2000 do 2007.

Profimedia

Po njihovih navedbah naj bi prestala vrsto lepotnih popravkov, med drugim tudi operacijo nosu, redno naj bi hodila tudi na botoks in lifting obraza. Igralka se na govorice ni odzvala, večkrat prej je dejala, da je sama bolj naklonjena naravnemu staranju, kot lepotnim operacijam.

Profimedia

Za vlogo mame v neverjetno priljubljeni nadaljevanki je leta 2001 prejela nominacijo za zlati globus v kategoriji za "najboljšo igralko v televizijski seriji (drama)." Ob koncu snemanja nadaljevanke je Lauren dejala: "Kot izkušnja je bilo popolno, a sem med snemanjem ves čas govorila, da si ne predstavljam več novih epizod v tej obliki."

Profimedia

Igralka je lastnica stanovanja v Los Angelesu in stanovanja na Manhattnu v New Yorku, kjer jo občasno paparaci ujamejo na sprehodu. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.