N. V. | 21. 3. 2023, 11:14

Igralka Amanda Bynes gola tavala po ulicah in pristala v psihiatrični bolnišnici

Profimedia

Bila je zvezda otroških komedij, zadnja leta pa šokira z obnašanjem v javnosti.

Igralka Amanda Bynes je v nedeljo končala v psihiatrični bolnišnici, potem ko so jo opazili golo tavati po ulicah.

Očividec je za TMZ povedal, da je ameriška igralka gola ustavila avto v Los Angelesu in vozniku povedala, da ima psihične težave.

Sama je poklicala reševalno vozilo, reševalci pa so jo odpeljali na policijsko postajo. Nato je končala v psihiatrični bolnišnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@rlamandabynes)

Njen odvetnik je za Page Six povedal, da je prenehala jemati zdravila. Minulo soboto bi se morala udeležiti dogodka 90s Con, a se zaradi bolezni ni pojavila.

Spomnimo ...

Bynesova je bila zvezda otroških komedij, leta 2013 je bila pod zdravniškim nadzorom, saj je imela težave z alkoholom in mamili.

Amanda Bynes leta 2020 in januarja 2023.

Amanda Bynes leta 2020 in januarja 2023.

Profimedia

Ob tem je postregla s šokantnim obnašanjem v javnosti: vrstile so se novice o aretacijah, živčnih zlomih in popolnem kolapsu. Zdravniki so diagnosticirali bipolarno motnjo in shizofrenijo.

Leta 2013 je nekdanja zvezdnica zaradi nestabilnega vedenja šest mesecev preživela na rehabilitaciji po kar 515 psihiatričnih sprejemih.

Profimedia

Leta 2014 je bila igralka aretirana in je ponovno pristala na psihiatričnem oddelku, potem ko je svojega očeta na Twitterju obtožila spolne zlorabe.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.